Maia Morgenstern a primit titlul de cetăţean de onoare al Capitalei!

Ultima actualizare:

    Maia Morgenstern a primit titlul de cetățean de onoare al Capitalei Foto: Arhivă personală
Maia Morgenstern a primit titlul de cetățean de onoare al Capitalei Foto: Arhivă personală

Actrița Maia Morgerstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, a primit în decursul zilei de vineri, 24 august, titlul de cetățean de onoare al Capitalei, omagiu pe care l-a acceptat cu emoție și bucurie în suflet, dat fiind faptul că un alt nume pe care aceasta îl respectă și îndrăgește au fost distins, la rândul lui, cu acest titlu. Este vorba despre Ivan Patzaichin, o personalitate pe care actrița o stimează pentru toată activitatea sportivă a acestuia, dar și pentru implicarea fostului canoist în proiectele Deltei Dunării.

„Am primit cu bucurie, cu mândrie, cu emoţie ( titlul n.r). Faptul că acest titlu de onoare a fost oferit alături de domnul Ivan Patzaichin îmi face o mare bucurie. Am un mare respect pentru domnul Ivan Patzaichin, ştiu că este preocupat de Delta Dunării, ştiu că tot ce face face cu energie, cu entuziasm, cu încredere şi sunt onorată în această companie să primesc titlul de cetăţean de onoare al oraşului în care m-am născut, pe care îl iubesc. Lucrez în Teatrul Evreiesc de Stat de la vârsta de 18 ani. (..) Teatrul Evreiesc de Stat face parte din peisajul cultural bucureştean, din peisajul cultural românesc, din patrimoniul cultural universal şi este unul dintre foarte putinele teatre de stat – nu ştiu câte teatre de stat mai sunt în lumea asta – care îşi aduce aportul la un peisaj cultural pe atât de divers, pe atât de bogat”, a declarat Maia Morgenstern, la Sighișoara, loc unde a participat la Festivalul Intercultural ProEtnica.

Maia Morgenstern va face parte din distribuția noului sezon al serialului „Fructul Oprit”
Maia Morgenstern va face parte din distribuția noului sezon al serialului „Fructul Oprit”

Titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti le va fi înmânat Maiei Morgenstern şi lui Ivan Patzaichin conform unor proiecte de hotărâre date de Consiliul General al Capitalei. Maia Morgenstern este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele „Balanţa”, „Cel mai iubit dintre pământeni” şi „Patimile lui Hristos”, potrivit raportului de specialitate. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din „Îngerul albastru” sau Kathleen Hogan în „Park Your Car in Harvard Yard”. De asemenea, Maia Morgenstern, care fost la un pas de câștigarea unui Oscar, va face parte din distribuția celui de-al doilea sezon al îndrăgitului serial autohton „Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 începând cu 29 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net