Maia Morgenstern a primit titlul de cetăţean de onoare al Capitalei!

maia1.jpg

Maia Morgenstern a primit titlul de cetățean de onoare al Capitalei
Foto: Arhivă personală

Actrița Maia Morgerstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, a primit în decursul zilei de vineri, 24 august, titlul de cetățean de onoare al Capitalei, omagiu pe care l-a acceptat cu emoție și bucurie în suflet, dat fiind faptul că un alt nume pe care aceasta îl respectă și îndrăgește au fost distins, la rândul lui, cu acest titlu. Este vorba despre Ivan Patzaichin, o personalitate pe care actrița o stimează pentru toată activitatea sportivă a acestuia, dar și pentru implicarea fostului canoist în proiectele Deltei Dunării.

„Am primit cu bucurie, cu mândrie, cu emoţie ( titlul n.r). Faptul că acest titlu de onoare a fost oferit alături de domnul Ivan Patzaichin îmi face o mare bucurie. Am un mare respect pentru domnul Ivan Patzaichin, ştiu că este preocupat de Delta Dunării, ştiu că tot ce face face cu energie, cu entuziasm, cu încredere şi sunt onorată în această companie să primesc titlul de cetăţean de onoare al oraşului în care m-am născut, pe care îl iubesc. Lucrez în Teatrul Evreiesc de Stat de la vârsta de 18 ani. (..) Teatrul Evreiesc de Stat face parte din peisajul cultural bucureştean, din peisajul cultural românesc, din patrimoniul cultural universal şi este unul dintre foarte putinele teatre de stat – nu ştiu câte teatre de stat mai sunt în lumea asta – care îşi aduce aportul la un peisaj cultural pe atât de divers, pe atât de bogat”, a declarat Maia Morgenstern, la Sighișoara, loc unde a participat la Festivalul Intercultural ProEtnica.

maia_morgenstern_.jpeg

Maia Morgenstern va face parte din distribuția noului sezon al serialului „Fructul Oprit”
Foto: Arhivă Click!

Titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti le va fi înmânat Maiei Morgenstern şi lui Ivan Patzaichin conform unor proiecte de hotărâre date de Consiliul General al Capitalei. Maia Morgenstern este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele „Balanţa”, „Cel mai iubit dintre pământeni” şi „Patimile lui Hristos”, potrivit raportului de specialitate. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din „Îngerul albastru” sau Kathleen Hogan în „Park Your Car in Harvard Yard”. De asemenea, Maia Morgenstern, care fost la un pas de câștigarea unui Oscar, va face parte din distribuția celui de-al doilea sezon al îndrăgitului serial autohton „Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 începând cu 29 august.

Loading...
 
 

Citește și

  • Maia Morgenstern, al cărei succes a trecut hotarele și a fost la un pas de câștigarea unui Oscar, va face parte din distribuția de excepție a celui de-al doilea sezon al îndrăgitului serial ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 începând cu 29 august.

  • Maia Morgenstern (56 de ani) a avut lumea la picioare, ca actriţă, însă nu s-a bucurat de acelaşi noroc şi în dragoste. Rămasă singură, acum trei ani, după divorţul de cel de-al doilea soţ, medicul Dumitru Băltăţeanu, ea ar fi revenit în braţele lui Claudiu Istodor (57 de ani). Declaraţiile lor cu subînţeles, zâmbetul de pe chip, dar şi prietenii, i-au dat de gol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1