Mădălina Pamfile, însărcinată pentru a doua oară. Bruneta a dezvăluit sexul bebeluşului

madalina-pamfile.jpg

madalina pamfile
Fosta asistentă tv, mamă pentru a doua oară, la 26 de ani
Foto:Arhivă personală

Mădălina Pamfile, fosta asistentă TV a lui Dan Capatos la "Un show păcătos”, este în culmea fericirii. Bruneta, în vârstă de 26 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară. Viitoarea mămică a dezvăluit care va fi sexul bebeluşului prietenilor virtuali, iar mesajele de felicitare din partea acestora nu au întârziat să apară.

Fosta asistentă tv, Mădălina Pamfile, trece prin cele mai frumoase clipe din viaţa sa. Este însărcinată pentru a doua oară şi urmează să aducă pe lume o fetiţă. Şi primul copil al Mădălinei este tot o fetiţă. Se pare că, într-un final, Mădălina se bucură de o viaţă liniştită, în însorita Spania, alături de iubitul său şi de fetiţa pe care o au împreună, după ce a pus capăt în octombrie 2017 unui mariaj de doi ani. 

madalina-pamfile-este-insarcinata-pentru-a-doua-oara.jpg

madalina pamfile
Mădălina Pamfile a dezvăluit că va deveni mama pentru a doua oară
Foto: Instagram Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfilie va deveni mama unei fetiţe, pentru a doua oară

Bruneta sexy a divorțat oficial de timișoreanul Alin Bruno în octombrie 2017, după doi de ani mariaj. În momentul separării, Mădălina era deja gravidă cu alt bărbat, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare în ianuarie 2018, preferând însă să nu-i dezvăluie identitatea. În ciuda faptului că este o persoană discretă care evită să vorbească despre viaţa personală, vineri, 13 septembrie, Mădălina a dorit să împărtăşească bucuria pe care o trăieşte cu cei care îi urmăresc activitatea din mediul online. Ea a încărcat o fotografie cu mesajul "Este o fetiţă", semn că un nou membru este aşteptat cu braţele deschise în familia sa. 

madalina-pamfilie-in-timpul-primei-sarcini

madalina pamfile
Mădălina Pamfile nu a luat prea mult în greutate în timpul primei sarcini
Foto: Instagram

Mădălina Pamfilie este răsfăţată de iubit 

De când l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale, Mădălina Pamfile este o femeie împlinită: iubește, e iubită şi răsfăţată ori de câte ori există această ocazie. Astfel, cu puțin timp înainte să o sărbătorească pe micuța Sofia, bruneta a primit un bolid de lux roz, pentru care prețurile pornesc de la 42.573 de euro și pot ajunge până la aproape 80.000 de euro, în funcție de model și funcțiile acestuia.

madalina-pamfile-cadou

madalina pamfile
Mădălina a primit cadou un Range Rover care poate ajunge la suma de 80.000 de euro
Foto:Arhivă personală

 

Citeşte şi

Cine a lăsat-o gravidă pe Mădălina Pamfile înainte de divorţ

Mădălina Pamfile s-a afişat cu noul iubit la munte!

Loading...

Citește și

  • madalina pamfile

    Nu mai suferă după divorţ! Mădălina Pamfile (25 de ani), protejata lui Radu Mazăre, aşa cum este ea cunoscută în showbiz, se distrează la braţul noului iubit. Bruneta s-a despărţit de afaceristul timişorean Alin Bruno la mijlocul lunii octombrie a anului 2017, dar asta nu înseamnă că s-a închis în casă, ci chiar a început o nouă relaţie. Imagini cu ea şi noul iubit au apărut chiar pe contul de socializare al fostei asistente tv.

  • Pamfile Denisa Botcari copil Daminuta

    Fosta asitentă tv Mădălina Pamfile trece prin cele mai frumoase clipe. Este însărcinată în șapte luni și urmează să aducă pe lume o fetiță. Bruneta s-a îngrășat câteva kilograme și preferă să nu apară la tv decât după ce va naște.