«Mă cheamă Gigi-Becali. O să mă fac patron de fotbal!»

CLIIMA20140424_0143_1.jpg

Gigi-Becali de Bechet face deja fotbal de un an (Fotografii: Click!)
Citeste tot despre: 

Nume: Bibilică. Prenume: Gigi-Becali. Nu e o glumă. Aşa îl cheamă pe un băieţel de 7 ani, din oraşul Bechet, judeţul Dolj. Bineînţeles că micuţul joacă fotbal la un club şi spune că, atunci când va fi mare, îşi doreşte să ajungă patron de fotbal.

În urmă cu şapte ani, când a venit pe lume cel de-al doilea fiu al său, Ana Bibilică (46 de ani) a ţinut neapărat să-l numească Gigi-Becali. Acum, băiatul e elev în clasa pregătitoare, iar, de un an, face fotbal la Clubul „Dunărea Margot".

Zoom
Gigi-Becali de Bechet face deja fotbal de un an (Fotografii: Click!)

„Îmi place mult şcoala, dar şi fotbalul. Vreau să ajung fotbalist şi apoi patron, ca domnul Becali. Îmi pare rău că nu pot să-l mai văd la televizor, că n-avem curent. Mi-ar plăcea să iasă cât mai repede din închisoare, să vină la Bechet să mergem împreună la pescuit şi să facem schimb de mingi", ne-a mărturisit puştiul, care împreună cu familia locuiesc într-o casă dezafectată din Bechet. Anul ăsta, băiatul urmează să fie botezat.

Băiatul, alături de părinţi şi de antrenoarea sa


„N-a fost creştinat până acum, pentru că părinţii n-au avut bani. Mama e nevăzătoare şi nu poate lucra, iar tatăl munceşte cu ziua. Anul acesta o să-l botez eu. Când a auzit, s-a bucurat foarte mult şi, de atunci, mă strigă «naşă». Este un copil foarte bun şi cuminte", ne-a declarat antrenoarea de fotbal a lui Gigi-Becali, Marga Glăvan.


loading...
Loading...