Lucruri neștiute despre premierul Viorica Dăncilă. Ce face când nu este filmată

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă face sport, dar uită să mănânce
Viorica Dăncilă face sport, dar uită să mănânce

Viorica Dăncilă este premierul celui de-al treilea guvern PSD instalat într-un an de la câștigarea alegerilor. Gurile rele au spus că blonda de la Videle este de fapt o unealtă în mâna lui Liviu Dragnea. Aceasta neagă cu vehemență și a început să apară în emisiuni televizate ca să le povestească românilor mai multe lucruri neștiute despre ea.

Viorica Dăncilă are 54 de ani, este zodia Săgetătorului și spune cu mâna pe inimă că este un om muncitor, care a luat-o în partid de jos.

Abia după 22 de ani în PSD a ajuns să ocupe funcții înalte. Vrea să arate că este o persoană normală, tocmai de aceea nu s-a sfiit să povestească despre ea ce face atunci când nu se află în prim-plan.

A mărturisit că nu ține diete, dar că nu are timp să mănânce.

Joacă tenis de masă și stă încălțată la Guvern în opincuțe

”De multe ori, trec zile în care îmi dau seama abia seara că nu am mâncat. Îmi plac foarte mult fructele, dar nu pot spune că am un mod de viață foarte ordonat. Sunt zile în care mănânc dulciuri, pe fond de stres. Îmi place foarte mult să înot și să joc tenis de masă. Mă trezesc cam pe la ora 5.30-6.00. Primul lucru pe care îl fac dimineața este o cafea la ibric. Apoi încep să mă aranjez pentru a pleca la Guvern. Cam 45 de minute îmi ia să mă aranjez. În zece minute îmi fac părul. La final de săptămână îmi pregătesc hainele pentru mai multe zile. La Guvern mi-am adus opincuțe. Le am la birou. Nu stau în pantofi cu toc”, a spus Viorica Dăncilă, ieri, în emisiunea ”Adevăruri despre viață”, de la Antena 3, moderată de Dana Chera.

A recunoscut că sponsorizează PSD

Tot aici a recunoscut că este un sponsor important al partidului, că a făut donații și că a plătit o cotizație lunară mai mare decât alți colegi.

”Ca europarlamentar aveam o indemnizație d 6.200 de euro pe lună, plus 4.000 de euro pentru birou. Era normal ca la PSD să meargă 500 de euro lunar”, a dezvăluit primul-ministru.

În realitate, Dăncilă ar fi donat în patru rânduri către PSD 398.042,5 lei: 40.000 lei la Teleorman şi 114.402,5 lei la centru, în 2014; 8.640 lei în 2013; 24.000 lei la centru şi 200.000 lei la Teleorman în 2009; 14.000 lei în 2008, scriu cei de la jurnalul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net