Lucian Şova a demisionat de la Ministerul Transporturilor

lucian-sova-a-demisionat-de-la-ministerul-transporturilor.jpg

lucian sova a demisionat de la ministerul transporturilor
Ministrul transporturilor, Lucian Șova, a demisonat astăzi, 22 noiembrie. Este de așteptat ca și ministrul dezvoltării, Paul Stănescu să facă același gest
FOTO: adevarul.ro

Ministrul transporturilor, Lucian Șova, a demisonat astăzi, 22 noiembrie. Este de așteptat ca și ministrul dezvoltării, Paul Stănescu să facă același gest, după ce președintele Iohannis a refuzat marți, 20 noiembrie, să semneze revocarea din funcție.

O restructurare a Guvernului cu surprize. Miniștrii Lucian Șova, de la Transporturi, și Paul Stănescu, de la Dezvoltate, nu au fost revocați din Executiv, după ce președintele Iohannis a refuzat să accepte noile nominalizări ale premierului Dăncilă. Pentru a se schimba miniștri trebuia ca cei doi titulari să își prezinte demisiile. Iată că abia astăzi, 22 noiembrie, Lucian Șova a demisionat, dar Paul Stănescu nu încă.

Lucian Şova a demisionat

Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat marţi (20 noiembrie) să semneze atât revocarea lui Lucian Șova din funcţie, cât şi numirea la Transporturi a Liei Olguţa Vasilescu, propusă iniţial pentru acest post.

Miercuri seară, PSD l-a propus pentru acest post pe Mircea Drăghici.

Cu aproximativ o oră înainte de a demisiona Şova, Ministerul Transporturilor a făcut publice două rapoarte de control vizând CFR Marfă şi implementarea magistralei 5 de metrou.

Paul Stănescu nu demisionează?

O situaţie similară celei de la Transporturi de înregistrează la Ministerul Dezvoltării, unde titularul portofoliului este Paul Stănescu, care este şi vicepremier şi care nu este dispus să renunţe la funcţie.

Pentru acest minister a fost iniţial nominalizat Ilan Laufer, şeful statului refuzând atât revocarea lui Stănescu, cât şi numirea lui Laufer. Ulterior, PSD a propus-o pe Lia Olguţa Vasilescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1