Loteria Română pregătește bilete de pariuri pentru Hipodromul Ploiești

Citeste tot despre: 

Susținător înfocat al sportului hipic, viceprimarul Cristian Ganea a decis ca și în acest an să dea o mână de ajutor Hipodromului Ploiești, discutând cu Loteria Română despre încheierea unui protocol de colaborare cu CSM Ploiești, asociația sportivă care gestionează hipodromul.

 Loteria Română și-a arătat disponibilitatea de a emite mai multe tipuri de bilete, care să le permită amatorilor să parieze și pe cursele de trap, și pe cele de galop.

”Loteria Română se întoarce pe Hipodromul din Ploiești! Vineri, am fost la sediul Loteriei și am discutat despre posibilitatea de colaborare cu CSM Ploiești. Am studiat modelele de bilete pentru pariuri și pot spune că foarte curând se va putea paria la Hipodromul din Ploiești atât la cursele de trap, cât și la cele de galop. Hipodromul Ploiești trebuie să revină la gloria de odinioară și să devină unul dintre cele mai importante obiective din municipiu”, a declarat Cristian Ganea.

sigla_csm_ploiesti.jpg

Sigla CSM Ploieşti

În mai puțin de o lună, pe 13 aprilie, Hipodromul Ploiești își va deschide porțile pentru Premiul Primăverii, prima etapă din noul sezon hipic. Pentru actualul calendar competițional, cursele au fost mutate de duminică, în ziua de sâmbătă: ”Duminica oamenii merg la biserică, se dedică familiei și refacerii pentru o nouă săptămână de lucru. Sâmbătă au timp să stea mai mult la hipodrom,cu atât mai mult cu cât vrem să extindem programul cu târguri și concerte”, a precizat viceprimarul Ploieștiului.

 

 

Loading...