Lorina, astrologul Click!: «De mică am o legătură cu stelele»

Ultima actualizare:

    Lorina este de mesaerie inginer
Lorina este de mesaerie inginer

Nu poţi scăpa de ce îţi este scris în stele. Vrei şi tu să ştii ce ţi-au rezervat astrele? De joi, îţi spune toate aceste secrete Lorina, noul astrolog Click!

Unii oameni se nasc sub zodia norocului, dar pot trăi toată viaţa fără să ajungă să cunoască acest lucru. Astrele şi planetele din sistemul solar ştiu totul despre evoluţia noastră. Însă, nu toţi suntem capabili să citim mesajele care ne sunt destinate. Aici intervin Astrologia şi oamenii speciali care o practică. Unul dintre ei e Lorina, astrologul care va oferi cititorilor Click! repere pe drumul devenirii lor în rubrica Horoscop.

Lorina este din Buzău şi de meserie este inginer. „Mi-a plăcut întotdeauna matematica, am făcut liceul de mate-fizică, iar în facultate am urmat aceeaşi cale. Cred că datorită matematicii am o extraordinară putere de sinteză a informaţiilor, fără să mă laud. Iar acest lucru mă ajută mult şi în astrologie, care pentru mine este o pasiune extraordinară”, ne-a mărturist Lorina. Deşi astrologia îi ocupă foarte mult timp, Lorina nu a renunţat la meseria de inginer. „Continui să lucrez la o întreprindere din Buzău, chiar în producţie”, a adăugat astrologul Click!

În ceea ce priveşte începurile ei în astrologie, Lorina ne-a declarat că, încă din copilărie, şi-a dat seama că are o legătură aparte cu stelele.

„Mi-am dat seama că am o legătură  cu ancestralul, cu stelele, încă de mică. Odată cu trecerea anilor, căutând răspunsuri la anumite întrebări existenţiale, am găsit o parte dintre acestea în astrologie. Astfel, în urmă cu 12 ani, am pornit la studiu. Am citit foarte multe cărţi de astrologie, în diverse limbi, pentru că în română sunt prea puţine. M-am perfecţionat, am învăţat mult, apoi m-am înscris în Asociaţia Astrologilor Români”, ne-a mai spus Lorina, care, de câţiva ani, are propriul blog şi colaborează pe domeniul astrologiei cu mass-media din Buzău, oraşul în care trăieşte alături de fiica sa de 18 ani.

Luna de Sânge anunţă nenorociri!

simeon stalpnicul png

Fenomen neobişnuit, miercuri: Super Luna Albastră Sângerie, evenimentul astral care a mai fost vizibil în Europa la 30 decembrie 1982 şi în America acum 152 de ani. În timpul eclipsei, atunci când Luna se ascunde în conul de umbră produs de Terra, urma de pe cer a corpului ceresc rămâne roşietică, nu neagră, ca în timpul eclipselor obişnuite. Conform NASA, fenomenul va fi vizibil doar în Asia, Oceanul Pacific, Rusia, vestul Americii de Nord şi parţial în estul american. Fenomenul are însă conotaţii îngrijorătoare la nivel planetar. Mulţi cred că anunţă a doua venire a lui Iisus Hristos şi “începerea Timpurilor de Apoi”. Alţii cred că va anunţa un lung şir de nenorociri (erupţii vulcanice, cutremure, boli necruţătoare, urgii, războaie, foamete) amintind de ciuma din secolul XIV. (Bogdan Nicolai)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net