Liviu Vârciu și detaliul care va deveni viral. A ieșit la poartă încălțat în maimuțoaie de pluș

liviu-varciu-deschidere.jpg

Foto: Mihai Ionescu

De când a devenit tătic pentru a treia oară, acum și de băiețel, Liviu Vârciu pare să nu mai țină atât de mult cont de aparițiile sale publice și să „copilărească” la rândul său.

Actorul a fost surprins pe afară în cei mai amuzanți papuci de casă, care păreau mai degrabă ceva ce ar purta fetița lui. Fotoreporterii Click! l-au fotografiat pe Vârciu în fața casei sale, după ce a ieșit să verifice ceva la mașină.

Proaspătul tătic și-a achiziționat un nou vehicul, tocmai adus de la recondiționat, acesta având o pasiune pentru a modifica mașinile vechi.

Liviu Vârciu, cu papuci de casă amuzanți, pe stradă

După ce a terminat de recondiționat Fiat-ul galbe cabrio, Liviu s-a apucat de un alt model sport, care tocmai a fost gata. Actorul a ieșit din casă să mai verifice câte ceva la mașină, însă un detaliu amuzant a fost cel care a captat atenția fotoreporterilor.

liviu-varciu_2.jpg

Liviu Vârciu, în papuci de casă cu „maimuțoi”
Foto: Mihai Ionescu

Încălțat cu niște botoșei în formă de căței, artistul a verificat atent motorul mașinii și caroseria, o treabă serioasă de altfel, însă „umbrită” puțin de noul model de „pantofi” adoptat de Vârciu. Cel mai probabill însă, actorul poartă acest gen de papuci prin casă și s-a inspirat de la micuții lui. 

liviu-varciu_1.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Liviu Vârciu are două fete, pe Carmina, fata cea mare, de 18 ani, din relația cu Ami Teiceanu, și micuța Anastasia, de aproape 3 ani. De curând însă, Anda Călin i-a dăruit și un băiețel. Astfel, familia s-a întregit și cu un băiețel, pe care Liviu Vârciu și-l dorea enorm. Iubita lui Liviu Vârciu a născut fără mare tam-tam și nici nu s-a grăbit să pună poze de la maternitate pe rețelele sociale.

 

 

 

Loading...