Liviu Dragnea se pregăteşte de nuntă! În toamna aceasta va dansa la nunta fiului său

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, duminică (26 august)Foto: arhivă personală
Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, duminică (26 august)Foto: arhivă personală

În luna septembrie, familia lui Dragnea are un motiv important de bucurie, căci fiul preşedintelui PSD şi al Bombonicăi Prodana se va căsători cu aleasa inimii sale. Nunta lui Liviu Dragnea cu tânăra sa iubită, Irina Tănase se lasă aşteptată, însă colegii şi apropiaţii acestuia se vor bucura să participe la fericitul eveniment care va avea loc în septembrie.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, în vârstă de 25 de ani, i-a indus în eroare pe prietenii virtuali, care s-au agitat crezând că este vorba despre nunta preşedintelui PSD, căci tânăra a încărcat o fotografie la care a adăugat, ca descriere, cuvintele  În goana după rochie. La finalul descrierii, ea a utilizat un emoticon care înfăţişează o mireasă. Aşadar,este de înţeles de ce toţi cei care au văzut mesajul s-au gândit că Livu Dragnea este pregătit să se căsătorească cu femeia care are jumătate din vârsta sa şi pe care deja a prezentat-o "familiei" PSD. 


    Irina Tănase a fost prezentată colegilor cu ocazia congresului din luna mai
Irina Tănase a fost prezentată colegilor cu ocazia congresului din luna mai

Liviu Dragnea şi Irina Tănase au apărut pentru prima dată în public cu ocazia Congresului PSD. Atunci Liviu Dragnea a declarat faptul că cererea de căsătorie nu a fost făcută. În schimb, liderul PSD, nu a fost zgârcit şi i-a cumpărat tinerei un inel cu diamant. "Nu am cerut-o înca în căsătorie. Nu sunt zgârcit, dar inelul nu e scump, l-am luat de 1 martie. Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Nici vorbă să fie gravidă", declara Liviu Dragnea.

Cine este Irina Tănase şi cu ce se ocupă

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Gabriela Firea a declarat că Irina Tănase se ocupă de organizarea mai multor campanii umanitare. "Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare", a declarat Gabriela Firea la congresul PSD.

Copiii lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea are doi copiii din căsătoria cu Bombonica Prodana, pe Valentin şi pe Alexandra. 

Valentin Ştefan Dragnea este implicat în afaceri cu creşterea porcilor şi cu pantofi de lux şi intenţionează să intre pe piaţa imobiliară pentru a-şi spori veniturile. 


    Alexandra Dragnea trăieşte o poveste de dragoste alături de Alex Mataev, un fost concurent al emisiunii X-Factor
Alexandra Dragnea trăieşte o poveste de dragoste alături de Alex Mataev, un fost concurent al emisiunii X-Factor

Alexandra Dragnea este studentă la Facultatea de Limbi Stăine şi are o pasiune pentru modă. Fiica liderului PSD este o prezenţă discretă şi trăieşte o poveste de dragoste cu unf ost concurent X-factor, Alex Mataev, căruia i-a pus la dispoziţie domeniul lui Dragnea din Teleorman pentru ca artistul să filmeze videoclipul piesei Cu capul în nori.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net