Litoralul pentru toți 2021. Cât te costă să mergi la mare în acest weekend

Ultima actualizare:

    Prețurile încep de la 40 de lei pentru o noapte decazare
Prețurile încep de la 40 de lei pentru o noapte decazare

Litoralul pentru toți 2021 începe vineri, 21 mai, iar anul acesta debutul programului social coincide cu o mare sărbătoare creștin-ortodoxă: sfinții Constantin și Elena. Dacă vrei să-ți sărbătorești onomastica la mare sau ești invitat la vreo petrecere, iată care sunt condițiile oferite și cât te costă o noapte de cazare.

Vineri, 21 mai, debutează "Litoralul pentru toți 2021", iar în cadrul programului s-au înscris  54 de hoteluri din toate stațiunile. Acestea oferă aproximativ 4.000 de locuri de cazare. Hotelierii își așteaptă cu nerăbdare primii turiști și au motive reale de bucurie: pe de-o parte programul social vine cu prețuri extrem de atractive, pe de altă parte autoritățile au eliminat din restricții. Nu mai punem la socoteală faptul că mii de români își serbează vineri onomastica. Și vremea va ține cu noi căci ploile se vor opri duminică, iar temperaturile vor crește și vor atinge, pe alocuri, chiar 29-30 de grade Celsius, au anunțat meteorologii. Iată ceea ce pare a fi rețeta ideală pentru încasări substanțiale, dar și pentru o distracție pe cinste. 

Litoralul pentru toți 2021 se derulează în perioada 21 mai – 20 iunie, iar tarifele sunt și cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Astfel, prețul pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru două persoane. La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum cinci nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte, scrie mediafax.

CITEȘTE AICI DESPRE OFERTELE HOTELURILOR ÎNSCRISE ÎN PROGRAMUL LITORALUL PENTRU TOȚI 2021

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minim patru nopți.

Programul "Litoralul pentru toți" se află la ediția cu numărul 38. La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

Ce este programul Litoralul pentru toți

Litoralul Pentru toți este un program social destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă sejurul la mare iî extrasezon şi presupune reduceri semnificative la tariful de cazare. Practic, te poți bucura de mare și de soare cu bani puțini. A doua etapă a programului din acest an se va desfășura în perioada 1 septembrie - 15 octombrie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net