Lista neagră a aeroporturilor. Iată care sunt țările cu risc mare de transmitere a coronavirusului

Ultima actualizare:

    Lista neagră a aeroporturilor vă arată țările pe care ar trebui să le evitați pentru o vacanță cu familiaFoto: Shutterstock
Lista neagră a aeroporturilor vă arată țările pe care ar trebui să le evitați pentru o vacanță cu familiaFoto: Shutterstock

Dacă ai de gând să pleci în vacanță în străinătate, consultă înainte lista neagră a aeroporturilor! Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei a întocmit-o tocmai pentru a vedea care sunt ţările cu risc ridicat de transmitere a coronavirusului. Aceasta va fi actualizată constant şi va reprezenta un ghid pentru zboruri şi turism.

Oamenii s-au săturat de carantină și izolare, astfel că imediat ce autoritățile au dat drumuri la măsuri de relaxare au început să se plimbe. Mulți dintre ei se gândesc și la vacanță și și-ar dori să o petreacă pe plajele din străinătate.

Tocmai de aceea, Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei a întocmit, pe baza datelor ştiinţifice ale Organizației Mondiale a Sănătății și a Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor, un document care arată țările din lume cu risc ridicat de transmitere a infecției cu coronavirus.

Pe lista neagră a celor aflate în UE sunt incluse Belgia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Marea Britanie.

În cazul celor din afara UE, vorbim despre Turcia, Brazilia, Republica Dominicană, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Japonia, India, Indonezia, Iran, Ecuador, Canada, Qatar, Columbia, Kuweit, Belarus, Mexic, Bangladesh, Ucraina, Pakistan, Peru, Rusia, Arabia Saudită, Singapore și Chile.

Un studiu realizat de operatorii din Turism arată că peste 71% dintre respondenți vor să plece anul acesta în vacanță, dar peste 50% dintre ei au spus că vor opta pentru stațiunile de pe litoralul românesc. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net