La 8 ani, prințișorul Carol Ferdinand vorbește engleză, franceză, germană și română

foto_media-hub.jpg

printul paul, printesa lia
Micuțul Carol Ferdinand, alături de părinții lui
foto Media-Hub

Născut într-o familie princiară, Carol Ferdinand, fiul în vârstă de opt ani al Prințului Paul al României și al Prințesei Lia, se bucură de cea mai mare atenție, iar părinții fac eforturi pentru ca fiul lor să primească o educație aleasă.

Pasiunea sa pentru învățarea limbilor străine este cunoscută și, în ciuda vârstei fragede, este poliglot și stăpânește patru limbi: engleză, franceză, germană și română. Recent, Prințul Paul al României a dezvăluit că fiul său și-a propus să învețe și spaniola, deoarece și-a făcut prieteni noi, ambasadori, vorbitori ai limbii spaniole. Prințul Paul și Prințesa Lia au povestit că fiul lor a învățat cu ușurință limbile străine din primii ani de viață, așa că l-au înscris la Cambridge School, pentru a se familiariza cu limba engleză şi, apoi, un an la Şcoala Franceză. Pentru o mai bună cunoaștere a limbii germane, pe lângă cele opt ore petrecute la școală, Prințul Carol Ferdinand are și profesor privat, în timpul vacanței.

foto_media-hub_3.jpg

printul paul, printesa lia
foto: Media-Hub

Micul prinţ exersează ceea ce a învățat vorbind cu părinții săi în engleză și franceză. Dimineața, la micul dejun, cu tatăl său poartă conversația în franceză, iar cu mama, în engleză. Dialogurile se poartă apoi în română, iar Principele, care stăpânește perfect limba țării în care s-a născut, își corectează părinții dacă greșesc vreun cuvânt. Mai mult, Prințul Carol Ferdinand a povestit că urmărește la televizor doar posturile nemțești și spune că acolo a văzut cele mai bune programe TV pentru copii.

În timpul școlii, Prințul Carol Ferdinand face lecţiile cu tatăl său şi a recunoscut că printre materiile preferate nu se regăsește matematica. Are însă talent la desen, iar jocul favorit cu tatăl său este să facă concurs de desene. „Carol desenează foarte frumos. De-a lungul anilor, cred că am strâns în jur de 2.000 de desene realizate de el și mă gândeam să fac o expozitie pentru copii. În glumă, facem și competiții între noi și cine desenează mai frumos, câștigă”, a declarat Prințul Paul pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Prinţesa Lia ţine pasul cu fiul ei Carol Ferdinand, un puşti energic în vârstă de 4 ani. Deşi este o femeie în floarea vârstei, prinţesa nu s-a sfiit să se comporte ca o adolescentă într-un parc de distracţii de lângă Bucureşti şi a încercat toate atracţiile.

  • Prinţesa Lia, soţia Prinţului Paul al României, e internată de câteva zile în spital, fiind gravidă în 34 de săptămâni. Potrivit unor surse de la Maternitatea "Regina Maria", din Capitală, medicii sunt puţin îngrijoraţi în privinţa sarcinii acesteia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1