Klaus Iohannis a votat: «Sigur că am emoții și așteptări!»

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a votat la ora 9:00foto: Inquam Photos
Klaus Iohannis a votat la ora 9:00foto: Inquam Photos

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică (24 noiembrie), după ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, că a votat pentru o Românie modernă, europeană, normală, invitându-i pe toţi românii să vină la vot.

Prezidențiabilul PNL a votat în jurul orei 9:00, la liceul Jean Monnet din București. Nu a fost la fel de matinal ca Viorica Dăncilă, care la ora 8 votase deja. Iohannis i-a invitat pe toți românii să iasă la vot.

O zi foarte, foarte importantă astăzi. Eu personal am votat pentru o Românie modernă, o Românie europeană, o Românie normală şi vă invit pe toţi dragi români să veniţi la vot. Astăzi este o zi extrem de importantă, votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Astăzi este ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campionii astăzi!”, a spus preşedintele, potrivit news.ro.

Întrebat dacă are emoţii, Iohannis a mărturisit: „Sigur că am emoţii şi am aşteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulţi români la vot şi evident cu ceva emoţie aşteptăm diseară rezultatul”. 

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net