Klaus Iohannis şi soţia, vacanţă de cinci stele în Tenerife! Cine l-a dat de gol pe şeful statului

Ultima actualizare:

    Klaus şi carmen Iohannis se află în SpaniaFoto: arhivă personală
Klaus şi carmen Iohannis se află în SpaniaFoto: arhivă personală

Escapadă exotică pentru preşedintele Klaus Iohannis, care a fost dat de gol pe reţelele de socializare că se află într-o vacanţă de vis cu soţia în Tenerife. O româncă stabilită în Spania a dat aceaste informaţii despre şeful statului, date care au fost de altfel confirmate de Admnistraţia Prezidenţială. Într-un comunicat oficial de la Cotroceni, se arată că preşedintele se află într-o vizită privată în Germania şi Spania, între 3-10 februarie.

Klaus şi Carmen Iohannis nu au trecut neobservaţi în Spania. O româncă stabilită în Tenerife de mai mulţi ani a scris pe grupul de Facebook „Români în Tenerife" că preşedintele poate fi văzut, alături de soţia sa, în celebra destinaţie de vacanţă.

„Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe domnul preşedinte al României este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi un hotel de 5 stele", a scris Adina Mihaela Chiru, uşor iritată de alegerea scumpă făcute de şeful statului. Românca a făcut referire la situaţia economică a ţării noastre. 

[[{"fid":"2889607","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"hotel tenerife iohannis vacanta","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Klaus Iohannis se bucură de o vacanţă de vis în Tenerife","field_subtitle[und][0][value]":"foto: booking.com"},"type":"media","attributes":{"alt":"hotel tenerife iohannis vacanta","title":"Klaus Iohannis se bucură de o vacanţă de vis în Tenerife","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

În replică, Administraţia Prezidenţială a subliniat că şeful statului se află pe cont propriu în vacanţă, escapadă pentru care plăteşte din propriul buzunar. 

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în perioada 3-10 februarie a.c. într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei", se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a fost surprins şi la Munchen, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, zilele trecute, aceştia având mai multe sacoşe de cumpărături.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net