Klaus Iohannis și-a adus finii la întâlnirea privată cu Papa Francisc

Ultima actualizare:
Marius Vecerdea (foto stânga), la întâlnirea cu Papa Francisc
Marius Vecerdea (foto stânga), la întâlnirea cu Papa Francisc

Papa Francisc a fost primit cu onoruri militare, vineri (31 mai), la Palatul Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis și soția lui. Ceremonia a avut loc pe Platoul Marinescu. La întâlnirea privată cu Papa, președintele l-a avut alături pe finul lui, antrenorul de tenis Marius Vecerdea.

Șeful statului l-a întâmpinat pe Papa Francisc alături de soția sa, Carmen. Din delegația care l-a primit pe Suveranul Pontif au făcut parte toți consilierii prezidențiali și de stat.

„E o zi frumoasă, o zi importantă”, a spus preşedintele înainte de sosirea Suveranului Pontif. Papa Francisc a fost salutat, pe platoul de ceremonii, de un grup de copii şi tineri de la Consiliul Naţional al Elevilor, Alianţa Naţională a Studenţilor din România, Consiliul Tineretului din România, Şcoala Concordia, de la corurile Cantus Mundi şi Madrigal, Cercetaşii României şi Asociaţia Naţională a Surzilor din România, care au fluturat steguleţe ale României.

Marius Vecerdea l-a întâlnit pe Papa Francisc


    Marius Vecerdea (foto stânga), la întâlnirea cu Papa FranciscFoto: Facebook
Marius Vecerdea (foto stânga), la întâlnirea cu Papa FranciscFoto: Facebook

La întâlnire a fost prezent și Marius Vecerdea cu familia lu. El a postat două fotografii din cadrul momentului istoric pe care l-a trăit alături de nașul său, Klaus Iohannis. Vecerdea în prezent este antrenor de tenis la Sibiu. Pe vremea când Iohannis era primarul Sibiului, antrenor de tenis îi era chiar finul său.

Marius Vecerdea ar fi refuzat-o pe Simona Halep în urmă cu 10 ani. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a fost coordonatorul unei academii de tenis, în perioada 2000-2006, apoi a antrenat în cadrul circuitului WTA. Marius Vecerdea a lucrat cu mai multe jucătoarea, printre care Elena Dementieva și Alina Jidkova. 

Citește și

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa. Mesajul ascuns

Papa Francisc, întâmpinat de Carmen și Klaus Iohannis. Ce a făcut președintele, de emoție

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net