Jurnalistul Alex Dima, dezvăluiri despre moartea soţiei

Ultima actualizare:

    Alex Dima
Alex Dima

Alex Dima şi-a pierdut soţia în urmă cu mai mulţi ani şi a fost nevoit să-şi crească singur fiica. Jurnalistul de la PRO TV a povestit despre tragedia prin care a trecut şi care l-a marcat profund.

Îl cunoașteți de la PRO TV. A fost corespondent de la Parlament, iar acum îl cunoașteți de la emisiunea ”România, te iubesc!”. Puțini știu că, de fapt, Alex Dima s-a pregătit pentru preoție. A făcut Seminarul și Facultatea de Teologie, dar viața l-a dus în altă direcție.

Însă, cea mai importantă încercare din viața lui a fost când și-a pierdut soția și a fost nevoit să accepte această pierdere și să își crească singur fetița, pe sara. L-a ajutat atunci colegii de la PRO TV.

Soţia lui Alex Dima s-a stins din cauza cancerului, scrie antena 3.ro.

”În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfărşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat. M-au ajutat”, a povestit jurnalistul Alex Dima, citat de antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net