Judecătoarea care a spus că are copil cu Borcea s-a răzgândit: „Eram ironică!”

Ultima actualizare:

    Geanina Terceanu spune că nu are, de fapt, copil cu fostul boss de la DinamoFoto: Antena 3
Geanina Terceanu spune că nu are, de fapt, copil cu fostul boss de la DinamoFoto: Antena 3

Geanina Terceanu a vorbit marți (11 aprilie), la Sinteza Zilei, despre Cristi Borcea, cu care susține că are un copil. De asemenea, judecătoarea a vorbit și de frații Becalii, cei care, împreună cu Borcea, i-au dat șpagă pentru a fi achitați în Dosarul Transferurilor.

Fosta judecătoare a fost condamnată în primă instanță la 5 ani și 6 luni de închisoare, dar decizia nu e definitivă. Femeia a primit mită. între anii 2009-2012. Tot în 2012 i-a achitat pe Cristi Borcea și pe frații Becalii, laolaltă cu ceilalți oameni din fotbal implicați în Dosarul Transferurilor, potrivit gsp.ro

„Procurorii susțin că am luat 195.000 de euro. Eu am recunoscut 157.000 de euro de la frații Becalii și 10.000 de euro de la inculpatul Borcea. Voi intra în mormânt liniștită pentru soluția de achitare pe care am dat-o în Dosarul Transferurilor, așa am considerat, așa am văzut-o, independent de acea sumă de bani”, a declarat Geanina Terceanu.

Fosta judecătoare susține că acceptat banii la „presiunea denunțătorilor”: „Am greșit, am comis o faptă penală, răspund pentru ea și cred că există o șansă și pentru intelectualii penali, nu?”.

Ce spune Geanina Terceanu despre relația cu Cristi Borcea

„În rechizitoriu este consemnat că ne-am plăcut. I-am spus domnului procuror că a fost o întâlnire deci...a nu se da o altă conotație verbului a plăcea. Între doi oamenis e discută și atât. Am avut o întâlnire, a durat două ore, la el acasă. Am ajuns acolo prin intermediul altei persoane, care acum are calitate de inculpat pentru mărturie mincinoasă. Am discutat despre dosar și, ultierior, când am ajuns la domiciliu, am găsit în geantă un plic uc bani, Zece mii de euro”, a spus fosta judecătoare, la Antena 3.

Întrebată dacă are copil cu Borcea, așa cum s-a scris recent în presă, Geanina Terceanu a declarat: „Am spus că am un copil cu Borcea și să-l caute la țară. De fapt, am trimis presa la plimbare și nu s-a înțeles ironia nici din vocea mea, nici din relatările presei. Realitatea juridică spune că nu a fost nicio relație de nicio altă natură între mine și inculpatul Borcea, cum putea să existe un copil?”.

Iată ce declara Geanina Terceanu săptămâna trecută: „Îmi este dor de el. Am și un copil cu Borcea. Am un copil. Duceți-vă la mine la țară și vedeți, dacă tot sunteți așa de curioși. Eu vă întreb cine vă crește sau cine vă crește copilul? Vedeți câți bani am luat. Nu sunt 220.000 de euro. A trecut un an și jumătate. Nu știu ce mai vreți. O să vă iau locul la serviciu, asta o să fac”.

În finalul intervenției, fosta judecătoare Gianina Terceanu a avut și o concuzie neașteptată: „Distrugerea intelectualilor este menirea românilor”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net