Iubitul Elenei Udrea: «Va fi o mamă extraordinară»

Elena Udrea și Adrian Alexandrov fac pași mari și frumoși împreună. Sunt de doi ani împreună, vor deveni părinți anul acesta și se vor și căsători. Iubitul fostei politiciene a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre cum va fi rolul de tată de gemeni!

Elena Udrea a făcut în Grecia tratamente pentru fertilizare in vitro, la clinica medicului ginecolog Andreas Vithoulkas. Iată că procedura a reușit, iar blondina a recunoscut în urmă cu câteva zile, tocmai din Costa Rica, că este însărcinată cu gemeni. Adrian Alexandrov, iubitul ei, este fericit din cale afară că va deveni tătic anul acesta.”Da, suntem fericiți. E o veste minunată. Elena e însărcinată într-o lună, vom avea gemeni. Eu m-aș bucura să fie băieți, sau măcar un băiat, pentru ea contează să fie sănătoși. Elena o să fie  o mamă extraordinară. În acești doi ani de când suntem împreună, am văzut multe lucruri frumoase la ea. Este o femeie dedicată, implicată”, a declarat în exclusivitate pentru Click! Adrian Alexandrov. Afaceristul și iubita sa vor să se căsătorească cât mai curând.”Trebuie să facem și pasul acesta, însă le luăm treptat. Locuim mai mult la mine, în Corbeanca, pentru că avem o curte spațioasă, îl avem și pe cățelul Oscar pe care ea îl îndrăgește foarte mult”, a mai spus Adrian Alexandrov. 

Loading...

Citește și

  • udrea

    În ultimele luni s-a tot vorbit despre o posibilă sarcină a Elenei Udrea (44 de ani). Deși până acum nu a confirmat acest lucru, iată că fostul ministru al Turismului a hotărât să dea cărțile pe față. Este însărcinată. Ba mai mult, va avea gemeni.

  • A spus că sunt ba ­minciuni, ba invenţii, dar până la urmă a fost adevărat! Elena Udrea a confirmat, în weekend, că este însărcinată şi că va avea gemeni. În România s-a ferit să vorbească despre acest lucru, dar acum, când se află tocmai în Costa Rica, a dezvăluit marele secret.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1