Italian omorât la comanda soţiei. Femeia ar fi plătit 2.500 lei pentru ca bărbatul să fie ucis

Ultima actualizare:

    Crima a fost recunoscut[ de agresori, care au povestit totfoto: captură video Pro Tv
Crima a fost recunoscut[ de agresori, care au povestit totfoto: captură video Pro Tv

Plan diabolic pus la cale de o femeie din Galaţi! Tânăra de 31 de ani ar fi plătit doi bărbaţi, cu 2.500 de lei, ca să îi ucidă soţul - un cetăţean italian, şi toată povestea să pară un accident.

Jocul pus la cale de femeie s-a sfârşit cu reţinerea ei şi a celor doi agresori. Este vorba despre doi bărbaţii, angajaţi să comită crima, unul dintre ei ar fi avut o relaţie cu soţia străinului, iar celălalt avea nevoie de bani când au acceptat să comită crima.

Crima a avut loc acum două zile. Femeia a plecat atunci de acasă, în timp ce soţul ei dormea, şi a mers să îi întâlnească pe cei doi indivizi. Ulterior, agresorii au intrat peste bărbat în locuinţă şi l-au atacat cu brutalitate.

“I-au aplicat lovituri, provocându-i o leziune traumatică care practic i-a perforat craniul”, a declarat Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați. 

Femeia a încercat să pară că totul este un accident

După ce a aflat că planul ei a funcţionat, femeia s-a întors acasă şi a sunat la 112. Poliţiştilor le-a spus că şi-a găsit soţul mort - cel mai probabil în urma unui accident casnic. Investigaţiile făcute de criminalişti au scos la iveală însă un adevăr cutremurător.

Potrivit procurorilor, la dosar ar exista probe care arată clar că femeia de 31 de ani căuta de mai multă vreme în sat pe cineva dispus să îi omoare soţul de cetăţenie italiană, contra unei sume de bani. Anchetatorii au aflat că, în trecut, tânăra a abordat mai multe persoane în speranţa că o vor ajuta să îşi ucidă soţul. Printre acestea şi un asistent medical căruia i-ar fi cerut să îi facă rost de o substanţă care să ”îl adoarmă definitiv” pe italian. Altora le-ar fi spus direct că este dispusă să plătească pentru crimă.

“Inculpata susţine că a dorit să îi ofere o corecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit”, a adăugat Liliana Istrate. 

Femeia care ar fi comandat omorul l-a cunoscut pe soţul ei în Italia, pe când lucra acolo, într-o fabrică. Cei doi erau căsătoriţi din 2012 şi se ocupau cu creşterea câinilor din rasa pitbull.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net