Ion Iliescu va fi operat astăzi

Ultima actualizare:

    Ion Iliescu
Ion Iliescu

Fostul şef de stat va trece astăzi printr-o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unoi polipi apăruţi pe colon.

Update 09:43  Fostul preşedinte al României a ieşit din operaţie. Medicii vor susţine o conferinţă de presă pentru a dat detalii despre cum a decurs intervenţia şi care este starea pacientului.

Iliescu (81 ani)a fost internat ieri la spitalul Elias din Bucureşti, în urma unor dureri pe care le avea în zona stomacului.

Operaţia de eliminare a diverticulilor de pe colon este una foarte uşoară, întrucât se va face prin laparoscopie. Ea se poate complica încă din cauza vârstei fostului preşedinte, dar şi a anestezicului pe care îl vor folosi medicii, scrie realitatea.net."Este vorba despre o operaţie programată. Este un polip de colon care va fi cauterizat. Dacă nu vor apărea sângerări, Ion Iliescu ar putea pleca din spital marţi", au declarat, apropiaţi ai fostului preşedinte pentru Mediafax.

Preşedintele de onoare al PSD  a mai fost internat, tot la spitalul Elias, pe 24 noiembrie anul trecut. El a suferit atunci o colică biliară, dar în urma unor analize de rutină a fost externat după puţin timp.

Citeşte şi:

Ion Iliescu, internat de urgenţă în spital. Fostul preşedinte va fi operat

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net