Iohannis, vizită la spitalul de campanie ridicat de Armată: «Ne aşteptăm la o creştere a numărului de bolnavi»

iohannis-spital-militar.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o vizită la spitalul militar de campanie
Foto - Administrația Prezidențială

Preşedintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă, 28 martie, la Otopeni, pentru a vizita Spitalul Militar de Campanie ROL II, secţie externă a Spitalului Militar Central. Klaus Iohannis a purtat mască şi mănuşi de protecţie pe tot parcursul vizitei.

Mesajul transmis de Președinte a fost unul pozitiv, explicând faptul că situația este ținută sub control, cât de mult este posibil, iar România se consideră o țară pregătită din multe puncte de vedere. 

Declarația lui Klaus Iohannis despre situația în care ne aflăm

”Suntem pregătiţi, România e pregătită pentru a face faţă acestei epidemii. După această criză, vom face o analiză al sânge a întregului sistem spitalicesc, pentru a avea dotarăile necesare pentru a face faţă oricărei epidemii sau dezastru”, a spus Klaus Iohannis după ce a vizitat spitalul ridicat de armată, potrivit adevărul.ro.

”Evitaţi contactul cu alţi oameni, evitaţi să vă atingeţi, evitaţi să vă îmbrăţişati. Cel mai importnt lucru este să ne spălăm foarte des pe mâini. Este o perioadă foarte grea. Din păcate, lucrurile în continuare vor fi mai grave. Ne aşteptăm la o creşetere a numărului bolnavilor, dar şi statul se pregăteşte din ce în ce mai bine. Împreună vom trece prin această criză”, a mai spus preşdedintele Iohannis. 

Preşedintele a fost însoţit de premierul Ludovic Orban, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi secretarul de stat din MAI Raed Arafat. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1