Iohannis, mesaj în urma atacului din Kabul: «Condamn cu fermitate atacul terorist laș»

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis, mesaj după atacul terorist din AfganistanFoto: Presidency.ro
Klaus Iohannis, mesaj după atacul terorist din AfganistanFoto: Presidency.ro

Preşedintele României Klaus Iohannis a transmis marți seara, 3 septembrie, un mesaj de condoleanţe pentru familia diplomatului român care a murit în urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan.

Klaus Iohannis condamnă atacul terorist din capitala Afganistanului, în urma căruia a murit angajatul Ambasadei României la Kabul, iar un altul a fost rănit grav. Președintele a ținut să transmită condoleanțe familiei.

„Condamn cu fermitate atacul terorist laş care, din păcate, a pus capăt vieţii unui cetăţean român şi a rănit grav un alt cetăţean român din cadrul Ambasadei României la Kabul. Transmit condoleanţe familiei îndoliate şi urez însănătoşire grabnică cetăţeanului român rănit în acelaşi atentat.   Reiterez angajamentul nostru profund pentru combaterea terorismului la nivel internaţional”, a declarat Iohannis, conform presidency.ro.

Un român a murit, iar altul este grav rănit, după un atac terorist din Afganistan

Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a decedat, iar altul a fost grav rănit după un atac terorist care a avut loc în Kabul, Afganistan, a anunțat marți, 3 septembrie, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Românul ucis avea 43 de ani și făcea parte din echipa de securitate. 

Un vehicul a explodat în apropierea unei clădiri folosite de organizațiile internaționale, iar în urma deflagrației și-au pierdut viața 16 oameni și alți 119 au fost răniți, potrivit Digi 24. Atacul a vizat cu precădere Ambasada României și a durat câteva ore, talibanii pătrunzând in interiorul imobilului și trăgând și focuri la întâmplare. Clădirea care a fost atacată este distrusă în proporție de 80%. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net