Învață să scapi de stres cu soția lui Dacian Cioloș!

Ultima actualizare:

    Valerie Cioloș-Villemin predă cursuri antistres
Valerie Cioloș-Villemin predă cursuri antistres

Observi că oboseala a devenit aproape cronică și că ți-e din cea în ce mai greu să te trezești dimineața? Puteți învăța să scăpați de stres de la Valérie Cioloș care deschide o nouă sesiune de cursuri despre aceste probleme.

Soția fostului Premier Dacian Cioloș, Valérie, a anunțat că a lansat înscrierile pentru ultimele cursuri de tehnici de reducere a stresului (MBSR) ale anului 2017. Nu știți ce înseamnă asta? Ne spune doamna profesoară.

”Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) a fost conceput și dezvoltat în cadrul University of Massachusetts Medical School, din Statele Unite, de către Prof. Dr. Jon Kabat-Zinn. Din 1979 și până astăzi, mai mult de 24.000 pacienti au trecut prin programul acesta”, scrie Valérie Cioloș, pe blogul său.


    Cursanții stau pe pernuțe, pe podea, și meditează până se eliberează de probleme
Cursanții stau pe pernuțe, pe podea, și meditează până se eliberează de probleme

Concret, este vorba de tehnici de medidație, după modelul budist, prin care se eliberează mintea de gânduri și stres. Cursanții stau comod pe pernuțe așezate pe podea și, cu ochii închiși, încearcă să se elibereze de problemele lor.

Grupa este formată din cel mult 12 persoane

Pentru fiecare atelier, grupa va fi formată din 6-12 participanți. Atelierul constă 8 sesiuni de câte 2 ore și jumătate fiecare, plus o zi întreagă de practică. Acesta este precedat de o sesiune de informare și de validare a înscrierilor desfășurată, de obicei, în preziua primei sesiuni formale. Cursurile  durează 30 de ore (circa opt săptămâni) și costă 1.350 lei .

Cine este Valérie Cioloș-Villemin

”Este trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business. Cu o triplă formare universitară în științele vieții, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor socio-economice. Valérie compune și cântă sub pseudonimul Yohanna Grace, o pasiune din copilărie”, se prezintă Valérie Cioloș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net