Informaţii noi despre inginerul român dispărut la Istanbul

Ultima actualizare:

    Salvatore Popescu (51 ani) este dat în urmărire internaţională de la începutul lunii septembrie când a dispărut fără urmă în IstanbulFOTO: adevarul.ro
Salvatore Popescu (51 ani) este dat în urmărire internaţională de la începutul lunii septembrie când a dispărut fără urmă în IstanbulFOTO: adevarul.ro

Au apărut informaţii noi în legătură inginerul român dispărut în Istanbul. Din contul său bancar au fost extrase mai multe sume după data dispariţiei. Salvatore Popescu este dat în urmărire internaţională de la începutul lunii septembrie.

Surse apropiate de anchetă au declarat pentru ”Adevărul” că a fost verificat contul bancar al inginerului Salvatore Popescu, despre care nu se mai ştie nimic încă din data de 28 august, atunci când a fost văzut ultima dată de soţia sa.

Potrivit sursei citate, din contul bancar al ploieşteanului au fost făcute mai multe extrageri de bani, sume mici, de la mai multe bănci din Turcia. Banii au fost scoşi din bancă începând cu data de 5 septembrie, deci după ce a fost anunţată oficial dispariţia.

Poliţia nu poate preciza deocamdată dacă banii au fost scoşi din cont de Salvatore Popescu personal sau de o altă persoană care a avut acces la card. Următorul pas este să fie verificate camerele de supraveghere din apropierea sediilor de bancă.

Când a dispărut Salvatore Popescu

Ploieșteanul Salvatore Popescu (51 de ani), a dispărut fără urmă în data de 28 august, în timp ce se afla cu familia într-o excursie la Istanbul.

Ultima dată a fost văzut în faţa porţii Palatului Topkapî din Istanbul, potrivit informaţiilor oferite de soţia sa. Bărbatul a plecat în excursia din Turcia împreună cu soţia, fiica lor de 13 ani, soacra şi o mătuşă. Plecaseră acolo cu autocarul, cu un grup de turişti români.

Ioana Dima, soţia inginerului ploieştean, a precizat că pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi poziţionate în faţa obiectivului turistic Salvatore Popescu nu a fost identificat. S-a aşezat la coadă, iar de atunci rudele sale, care se odihneau la doar 20 de metri distanţă, nu l-au mai văzut. Soţia sa face un apel disperat. Ea a cerut ajutor autorităţilor şi speră ca veştile bune să vină cât mai repede. Şi Ministerul Afacerilor Externe a demarat formalităţile de căutare în Turcia. 

Femeia e disperată. De săptămâna trecută îşi caută bărbatul fără încetare.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net