Înfiorător! Ce a descoperit o puştoaică din Craiova în casa bunicului

Ultima actualizare:

    O imagine şocantă: aici a ajuns piciorul femeii lovite de maşină
O imagine şocantă: aici a ajuns piciorul femeii lovite de maşină

Marţi după-amiază, o fetiţă a mers să-şi viziteze bunicul, în cartierul Mofleni din Craiova. Ajunsă în locuinţa acestuia, fetiţa a ridicat privirea şi a fost la un pas să leşine. De tavanul terasei atârna un picior!

Copila care a făcut descoperirea cumplită şi-a revenit cu greu din şoc. Piciorul a ajuns acolo duminică, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Banu Stepan, la 70 de metrui distanţă de casa bătrânului. O femeie de 71 ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost lovită în plin de o maşină, murind pe loc. Ajunse la faţa locului, rudele au observat că pensionara nu mai avea un picior şi au început sa-l caute. “Peste tot ne-am uitat, prin iarbă, prin grădinile din jur şi nimic. Noi ne uitam pe jos, nu pe sus. Vă daţi seama ce viteză a avut şoferul, dacă mamei i-a zburat piciorul atât de departe?”, spune Maricica Golea, fiica femeii decedate. Şi poliţiştii au periat toată zona, fără nici un rezultat.

Piciorul femeii decedate va fi supus unei expertize medico-legale. Ulterior, membrul amputat în accident va fi predat rudelor, care aşteaptă să-l primească pentru a o putea înmormânta pe femeie. Autorul accidentului este din localitatea doljeană Vârvoru de Jos, are 30 de ani si este cercetat pentru ucidere din culpă. În seara tragediei, rudele victimei nu s-au mai putut controla când au văzut-o pe bătrână în balta de sânge şi l-au înţepat pe şofer cu un cuţit în umăr. Rana a fost superficială, iar bărbatul n-a depus o plângere.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net