Incredibil! El este deputatul care are 58 de ani și abia a terminat facultatea

Ultima actualizare:

    Politica l-a pus la loc de cinste pe Dan Ciocan
Politica l-a pus la loc de cinste pe Dan Ciocan

Când alții au experiență solidă în domeniul în care s-au pregătit în tinerețe, el termină facultatea la bătrânețe. Vorbim despre Dan Ciocan, deputatul din Comisia de Agricultură, din Parlament, care are 58 de ani și a absolvit Facultatea de Agronomie în 2016.

Nu e nevoie de prea multă școală ca să ajungi la cârma țării. O dovedesc, din păcate, multe gafe impardonabile făcute chiar de către cei care ne guvernează.

Printre parlamentari s-au strecurat diverse persoane care s-au școlit la bătrânețe.

În 2016, a absolvit facultatea și în același an a intrat în Comisia de Agricultură

Direct de pe băncile facultății, Dan Ciocan, deputat de Olt, a ajuns, în 2016, în  Comisia de Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice, locul unde aleșii iau cele mai importante decizii în aceste domenii. Și nu este orice membru, ci secretar.

CV-ul îl dă de gol și ne arată că la cei 58 de ani ai săi, a absolvit Facultatea de Agronomie, din cadrul Universității Craiova, în 2016.

Asta după cinci ani, fiind înscris în 2011. În mod normal, ar fi trebuit să obțină diploma în trei ani, dacă s-ar fi ținut de carte.

Dan Ciocan a luat Bac-ul în 2010

Nici Bac-ul nu a fost în stare să-l ia la timpul lui!

În 2008, Ciocan s-a înscris la Grupul Școlar de Arte și Meserii, din Craiova, și în 2010 a bifat examenul de Bacalaureat.

Dar ce a făcut deputatul nostru în tinerețe? În perioada 1977-1979, a terminat Grupul Șcalar Industrial IOB, din Balș, iar între anii 1983-1984 a urmat Școala de subofițeri MAI, din Slatina. Fără diplomă de Bac, acesta a fost încadrat ca subofițer la IPJ Olt, între anii 1984-2001.

Cum a intrat deputatul în afaceri

Din 2002, Dan Ciocan a devenit antreprenor și a început să facă afaceri în agricultură.

În 2002-2012, a administrat societatea Carpatica Tur SRL, care se ocupă de cultivarea cerealelor, iar între 2006-2010 a fost administrator la departamentul de agricultură al SCT DanCor Romnconstruct SRL. Și uite așa a început pasiunea sa pentru agricultură!

Din poziția de președinte al Organizației Utilizatorilor pentru Irigații, din Deveselu, Ciocan a intrat în 2012 în Parlamentul României. Pe vremea aceea, avea doar diploma de Bac, luată cu doi ani în urmă.

Deputatul Dan Ciocan, prieten cu Liviu Dragnea

Potrivit Rise Project, Dan Ciocan și fratele său Cornel sunt cunoscuți ca ”latifundairi, membri marcanți ai filialei PSD Olt, prieteni vechi, tovarăși de petrecere sau vânătoare cu Liviu Dragnea.”

Sursa citată a dat publicității, în iunie 2017, faptul că ”5.850.282 lei au intrat de la TEL Drum în conturile firmei  DanCor Romconstruct SRL, controlată de frații Ciocan.

”Nu știu ce-i Tel Drum și nu știu să aibă legătură cu domnul Dragnea, care-i președinte PSD și atât. Întrebați-l pe fratele meu mai multe, că de la Dan la Cornel e diferență. Ce treabă am eu cu el, alta decât legătura de sânge?”, a comentat deputatul Dan Ciocan pentru Rise Project.

Acesta a devenit membru PSD în 2002, iar în prezent este președintele PSD Caracal și vicepreședintele PSD Olt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net