Incredibil! În ce lux se școlesc funcționarii publici

Ultima actualizare:

    La Hotelul Alpin clienții au parte de un centru SPA
La Hotelul Alpin clienții au parte de un centru SPA

Viață bună pe funcționarii publici! Când pleacă la cursuri de formare se simt de fapt ca într-o vacanță scumpă. Sunt cazați numai în hoteluri de 4 stele și au dreptul să meargă însoțiți.

Zilele de lucru pentru funcționarii publici, aleșii locali și bugetari pot fi o încântare. Ce atâta timp pierdut la birou, când ei se pot școli pe banii statului.

Și nu oriunde! Oferta programelor de perfecționare pentru administrația publică (septembrie-decembrie 2017) dată de către Centrul de Formare APSAP arată că aceștia sunt duși, de obicei, în locuri scumpe.

Doar la hoteluri de 4 stele, precum Alpin- din Poiana Brașov, Puflene- din Delta Dunării, Grand Astoria și Riviera- din Mamaia, Carpathia- din Sinaia, Aluniș- din Sovata (singurul de 3 stele) etc. Nota de plată este și ea consistentă.

Se plătește până la 2.890 de lei de persoană

Pentru șapte zile, dintre care cinci de curs și șase nopți de cazare, statul achită pentru un singur angajat între 2.290 de lei și 2.890 de lei.

Cel mai scump a fost la Hotelul Riviera, din Mamaia, unde au fost locuri limitate, iar bugetarii noștri s-au putut perfecționa în ”Responsabilități în materia comunicării publice. Transparență decizională și managementul documentelor”.

Pot veni însoțiți

Și unde mai pui că aceștuia își pot aduce însoțitorii gratuit. ”Se consideră înscrisă o persoană care are fișa individual de înscriere completată și aprobată de ordonatorul principal de credite prin semnătură, ștampilă și număr de ieșire. Achiziționarea serviciilor prin Sistemul Electronic de Achiziție Publică nu reprezintă o înscriere”, se arată în oferta centrului, care prezintă și facilitățile hotelurilor.

All inclusive și răsfăț la centru SPA

Despre Carphatia aflăm că are o poziție excepțională în Sinaia, oferă un mic dejun excepțional, are un meniu variat la restaurant, dar și o piscină interioară, saună și salină.

Alpin ar fi de referință pentru Poiana Brașov, oferă mic dejun extrem de variat, dar și un centru SPA de excepție.

Iar Hotel President îi întâmpină pe cursanții de la stat cu all inclusive, atât pentru participanți, cât și pentru însoțitori, piscină cu apă termală, centru de sănătate și o zi gratuită la aqua park.   

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net