A început Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti

Ultima actualizare:

    Artişti din Italia
Artişti din Italia

Peste 400 de artişti internaţionali vin, în perioada 13 iulie – 5 august, la Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti. Aflat la cea de-a zecea ediţie, festivalul intitulat „B-FIT in the Street!” aduce patru weekenduri ce cuprind 40 de spectacole şi zeci de reprezentaţii în zone centrale ale Capitalei.

Spre exemplu, duminică seară, 15 iulie, , începând cu ora 19.00, va fi un circ mobil pe strada Lipscani, ateliere de pantomimă şi actorie pentru copii în Parcul Cişmigiu, dansatoare de cabaret în Piaţa Universităţii, spectacol cu păpuşi gigant în Piaţa Revoluţiei etc. Programul complet îl găsiţi pe fitsb.ro. De asemenea, timp de trei săptămâni, Piaţa Universităţii găzduieşte o instalaţie interactivă, ce va fi într-o continuă schimbare în funcţie de felul în care publicul interacţionează cu aceasta.

Hai şi tu la Electric Castle!

simeon stalpnicul png

În perioada 18-22 iulie, Electric Castle ţi-a pregătit pe domeniul Castelului Banffy din Transilvania cea mai mare suprafaţă de festival din ţară şi îţi oferă o experienţă completă de muzică electronică, rock, jazz, hip-hop sau reggae. Se aşteaptă un public numeros, în condiţiile în care anul trecut, în 5 zile, 174.000 de oameni au trecut porţile festivalului, precizează iabilet.ro. Vor urca pe scenă Jessie J, London Grammar, Mura Masa, Richie Hawtin, Excision, Icona Pop, St. Germain şi mulţi alţii. 

IRIS îţi spune «Noapte bună»

simeon stalpnicul png

După o perioadă plină de concerte prin mai multe oraşe din România, trupa IRIS revine în Bucureşti şi pregăteşte un concert ca nopţile nebune de vară. Vineri, 20 iulie, începând cu ora 20.00, trupa va umple cu energie şi voie bună terasa exterioară de la Berăria Hop Garden, cântând atât piese legendare IRIS, cât şi cele mai noi single-uri lansate anul acesta. IRIS îi are în componenţă pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălaşa (chitară), George Costinescu (chitară bas). Un bilet ce include şi tapas costă 30 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net