A început Electric Castle 2021. Totul despre cel mai iubit festival românesc

Ultima actualizare:

    Electric Castle 2021 a început vineri, 6 august, și se va sfârși la 15 august
Electric Castle 2021 a început vineri, 6 august, și se va sfârși la 15 august

A început Electric Castle 2021, cel mai iubit și cel mai așteptat festival din România. În acest an, organizatorii au ales mai multe locații pentru a da startul distracției, mai exact 20. Iată ce trebuie să știi despre cazare, artiști și măsuri de siguranță.

Electric Caste 2021 - despre cazare la Bonțida și Cluj-Napoca

Festivalul electric Castle 2021 durează 10 zile, iar pe scenele amplasate în Bonțida și Cluj-Napoca vor urca aproape 250 de artiști. Distracția începe la Bonțida, la Castelul Banffy, iar participanții se vor putea caza în campingul EC_Special. Ei pot veni cu cortul sau cu rulota, dar pot alege și dintre variantele oferite de organizatori: cabane de două sau patru persoane, corturi de două persoane sau unul confort sporit: dream sau panorama tent.

Remus Scerbac, directori cazări, a declarat la Știrile ProTv că „pe lângă căsuţe, mai avem şi corturile personale ale oamenilor, pentru care dispunem de o capacitate în jur de 4-5000 de locuri. Avem şi noi nişte corturi care sunt pregătite. Avem un loc pentru rulote, cu apa, curent. Oferă nişte duşuri modulare, care au undeva la 40-50 de locuri pentru bărbaţi, 40-50 femei.” Și localnicii îi așteaptă pe petrecăreți în curțile și casele lor, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Din 9 august, Festivalul se mută la Cluj-Napoca. În ceea ce privește cazarea, participanții la festival pot alege hoteluri, pensiuni, apartamente sau camere oferite de gazde particulare. Evident, poți alege orașul sau împrejurimile sale recunoscute pentru frumusețea deosebită a locurilor.

Ce trebuie să știi despre transport

Cei care nu înnoptează în Bonțida și aleg varianta urbană, de cazare în Cluj-Napoca, vor avea la dispoziție autobuze ce vor circula non-stop, din 30 în 30 de minute, cu stația la Iulius Mall, contra unui bilet de 15 lei. Primul autobuz către Bonțida va pleca vineri, 6 august, la ora 09:00, iar ultimul, dinspre Bonțida înspre Cluj-Napoca, va pleca luni, la ora 11:00. 

Pentru bucureștenii care aleg varianta de transport la Cluj-Napoca cu avionul, Tarom îi ajută să zboare spre distracția de la EC_Special cu extra beneficii! În perioada 2-15 august, costurile unei rute dus sunt de 69 euro, iar pentru una dus-întors, de 126 euro, cu bagaj de cală, de mână și cu toate taxele incluse. 

Ce trebuie să scrie pe bilete

Fiecare bilet trebuie să aibă NUMELE și ADRESA titularlui de bilet – identice cu ID-ul lor. Biletele sunt nominale, deci nu poți intra în festival dacă nu ai numele tău pe bilet. Adresa este necesară doar pentru o verificare dublă, mai ales în cazul unui nume comun. Nu este nevoie să scrii adresa completă și exactă dacă nu dorești, o parte din aceasta ar trebui să fie suficientă în cazul în care este necesară o verificare suplimentară. Dacă ai un voucher, trebuie să îl răscumperi înainte de a ajunge la festival. Nu vei putea intra la festival cu un voucher.

Ce și unde mănânci 

Porțile festivalului se deschid vineri, 6 august, la ora 12:00. Din momentul în care participanții vor intra la eveniment, își pot lăsa bunurile de valoare în vestiare blocate cu cifru sau încărca telefonul la una dintre stațiile pregătite pentru asta și se pot relaxa pe pufuri, în leagăne sau savurând mâncăruri delicioase. În food court, îi așteaptă mâncare de toate felurile: street food inspirat din bucătăriile lumii, dar și mâncare tradițională românească, italienească, salate sau dulciuri, și grătare pe care ei înșiși își pot pregăti carnea cumpărată, așa cum doresc.

Electric Castle, 2021. Măsuri anti-Covid

Pentru a participa la evenimentele EC_Special, participanții trebuie să îndeplinească una dintre următoarele cerințe:

  • dovada vaccinării;
  • dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
  • dovada rezultatului negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore);
  • un document care atestă că participantul a trecut prin boală - a avut virusul SARS-CoV-2 (document emis cu 15-180 de zile înainte).

Minorii sub 12 ani au acces gratuit pe toată durata festivalului, atâta timp cât sunt însoțiți de un părinte/tutore care prezintă un bilet sau un abonament valid. Electric Castle va începe diseară în locul consacrat, Castelul Banffy din Bonțida, și va dura până pe 15 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net