Incendiu la o biserică din Arad. Biblia și tricolorul, singurele obiecte care nu au fost mistuite de flăcări

biblie-tricolor-incendiu-arad.jpg

Biblia și tricolorul au rămas intacte
Biblia și tricolorul au rămas intacte
foto: ISU Arad
Citeste tot despre: 

Orice miracol e binevenit în acestă perioadă grea pentru toată lumea, iar pompierii arădeni au împărtășit azi o experiență care te pune pe gânduri. Interiorul Bisericii Ortodoxe din Gai, cartier din Arad, a ars parțial într-un incendiu izbucnit vineri după-amiază. Singurele obiecte neatinse de flăcări au fost însă Sfânta Biblie și tricolorul.

ISU Arad a transmis, pe Facebook, cum s-au desfășurat evenimentele. "Noi, cei din linia întâi, avem credința că vom învinge și că totul va fi bine! Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul...În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din cartierul GAI. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins. Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o Biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât Biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune! Am jurat credința României, sub faldurile Drapelului de Luptă tricolor, prin sacralizarea jurământului, ne-am legat pe viață de țară. Astăzi, Detașamentul de Pompieri Arad, a salvat dintr-un incendiu simbolul credinței și al speranței alături de drapelul tricolor.

Întotdeauna există speranță!".

biblie-tricolor-incendiu-arad.jpg

Biblia și tricolorul au rămas intacte
Biblia și tricolorul au rămas intacte
foto: ISU Arad
Loading...

Citește și

  • incendiu, flacari biserici, risc de incendiu, turla biserici Sfantul Pantelimon

    Focul nu iartă pe nimeni, nici măcar pe cei care merg în biserică pentru a se ruga. Lumânările care se aprind în timpul slujbelor și nenumăratele materiale inflamabile care se găsesc în interior fac ca bisericile să devină unele dintre cele mai periculoase spații în care se adună oamenii.

  • Un incendiu a izbucnit, luni seară, la biserica Sfântul Pantelimon din Bucureşti. Focul a izbucnit in jurul orei 20, în turla bisericii şi apoi s-a extins. Pompierii cred că este vorba despre un scurtcircuit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1