Incendiu la fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! 10 autospeciale s-au deplasat la fața locului

incendiu.jpg

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, 31 octombrie, la o vilă cu etaj din Izvorani, judeţul Ilfov, iar pompierii intervin cu zece autospeciale. Ulterior s-a aflat că vila este fostul imobil al omului de afaceri Irinei Columbeanu.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, sâmbătă, că mai multe echipaje intervin la un incendiu care a izbucnit la o vilă cu etaj pe strada Jandarmeriei din Izvorani. Incendiul s-a extins de la subsol către parter și etaj.

„Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Sursa citată a precizat că au fost alertate zece autospeciale şi două autoscări. Potrivit Digi24, ar fi vorba de fosta vilă a omului de afaceri Irinel Columbeanu. Nu există deocamdată informaţii despre posibile victime. 

De 8 ani, vila nu îi mai aparține lui Columbeanu

Palatul de la Izvorani”, aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea. Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat pentru Click! faptul că Irinel Columbeanu nu mai este proprietar încă din anul 2012. 

Fostul milionar a pierdut tot din cauza datoriilor către bănci și locuieşte acum cu chirie într-un apartament cu două camere, în Colentina, unde se gospodăreşte singur. Îşi face curăţenie, mâncare şi îşi conduce maşina singur. 

Loading...