Incendiu într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, două persoane au fost transportate la spital

incendiuu.jpg

Incendiu într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, nouă persoane fiind evacuate; două persoane au fost transportate la spital
Foto News.ro

Un incendiu a avut loc, luni după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc din Capitală, focul extinzându-se parţial la un alt apartament şi la aparatele de aer condiţionat de pe faţadă. Nouă persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a anunţat că un incendiu s-a produs la un apartament dintr-un bloc de pe strada Hatmanul Arbore, de unde s-a extins, parţial, la un alt apartament şi pe fatada blocului, la aparatele de aer condiţionat.

În urma incendiului, au fost evacuate nouă persoane, din care şase cărora li s-a acordat primul ajutor. Două persoane, între care o adolescentă de 16 ani cu expunere la fum, au fost transportate la Spitalul Floreasca, potrivit news.ro.

Incendiul a fost stins, iar pompierii verifică dacă mai sunt locatari în celelalte apartamente, întrucât este mult fum pe casa scării.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1