Imigranți irakieni prinși de Poliția de Frontieră

refugiati-sirieni_0.jpg

Cei cinci irakieni au trecut pe la punctul de frontieră de la Calafat
Foto: Click!

Cinci imigranţi irakieni au încercat vineri noapte (25 septembrie) să intre ilegal în România. Suspecţii au traversat Dunărea cu o barcă din Bulgaria până pe ţărmul românesc, în dreptul punctului de trecere de la Calafat.

După ce au abandonat ambarcaţiunea, irakienii au pornit pe jos, încercând să-i evite pe poliţiştii de frontieră. Au fost prinşi, câteva minute mai târziu, şi reţinuţi de autorităţi.

Cei cinci imigranţi au vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani şi au declarat poliţiştilor că îşi doreau să tranziteze România pentru ca apoi să ajungă într-o ţară din vestul Europei. Suspecţii au fost predaţi poliţiei bulgare pentru continuarea cercetărilor.

Loading...
 
 

Citește și

  • refugiati

    România ar urma să primească 2.475 de refugiați din ce 66.000 extracomunitari distribuiți din Grecia și Italia, conform sistemului provizoriu de cote aprobat marți (22 septembrie) de Consiliu JAI (Consiliul Justiție și Afaceri Interne). Numărul total alocat Bucureștiului până în prezent fiind de 4.837 de imigranți. Vicepremierul Gabriel Oprea a votat în Consiliul JAI împotriva deciziei de aplicare a cotelor obigatorii, susținând că România nu este de acord cu relocarea refugiaților pe baze obligatorii.

  • refugiați, românia, graniță

    Doi cetățeni afgani au intrat, marți seară (15 septembrie), ilegal granița și au ajuns în România. În momentul în care polițiștii de frontieră i-au luat la întrebări, refugiații au început să plângă și i-au rugat pe oamenii legii să-i lase să se întoarcă în Serbia.

  • Haos în Europa! Până la finele anului, numărul refugiaţilor va depăşi 800.000, iar în 2016 ONU aşteaptă o dublare a lui. În ultimele 5 zile, în Austria au ajuns peste 30.000 de imigranţi. 20.000 rămân aici, iar 50 dintre ei vor sta în casa groazei unde Joseph Fritzl (80 de ani) şi-a violat fiica timp de 24 de ani.

  • google refugiati donatii

    Google a donat 1 milion de euro pentru organizațiile care îi ajută pe refugiați și a lansat o campanie mondială. Toți utilizatorii pot dona bani, compania urmând să dubleze suma, până când își ating scopul de 10 milioane de euro. Inițiativa s-a bucurat de un real succes. Compania Google egalează toate donațiile, dar suma maximă pe care un utilizator o poate dona este de 5 milioane de euro. S-au strâns deja aproape 9.500.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1