Imagini din «Casa Ororilor». Cum arată curtea criminalului din Caracal: „Gropi săpate și cimentate”

Ultima actualizare:

    Casa și curtea lui Gheorghe Dincă se află într-un adevărat haosFoto: Arhivă Click!
Casa și curtea lui Gheorghe Dincă se află într-un adevărat haosFoto: Arhivă Click!

Procurorii care au demarat ancheta în casa suspectului care a recunoscut până în prezent două crime descopera indicii și informații noi legate de caz pe zi ce trece.

La fața locului însă, cercetările sunt îngreunate de „haosul” găsit în locuința și gospodăria suspectului Gheorghe Dincă. „Ca să mă exprim uman, nu juridic, în momentul acesta colegii mei cercetează haos. Nu cred că pot să vă descriu. Uman, nu pot să vă descriu. Sunt copaci, sunt animale, lucruri aruncate unele peste altele, camioane de haine vechi, care trebuie toate luate la mână, analizate, pentru că pot fi probe.

Sunt gropi, nu ştim de ce au fost săpate. A fost un atelier auto aici. Sunt lucruri unele peste altele, îngrămădite, sunt obiecte care nu ar avea ce să caute acolo: lemne, fiare”, a spus Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT, aflată la Caracal.

Suspectul a adunat, de-a lungul timpului, multe obiecte, lăsate în voia sorții peste tot în locuință și curte
Suspectul a adunat, de-a lungul timpului, multe obiecte, lăsate în voia sorții peste tot în locuință și curte

Casa criminalului din Caracal este sub imperiul haosului

Întrebată ce înseamnă „obiecte care nu ar avea ce să caute acolo”, Hosu a dat ca exemplu „o bârnă de lemn suspendată pur şi simplu într-o locaţie care seamănă a garaj”. „Niciun efort nu o să fie prea mare ca să descoperim adevărul judiciar. (..) Nu îl audiem, acum, (pe suspect – n.r) la cercetarea la faţa locului. Nu are ce să facă, doar să ne arate sau să ne răspundă la unele întrebări: la ce foloseaţi spaţiul respectiv sau unde dormeaţi, că, sincer, nu se poate face diferenţa”, a precizat reprezentantul DIICOT.

„Sunt nişte gropi săpate şi cimentate, sunt cercetate fiecare pe rând, dar încă o dată vă spun: este un efort maxim, totul se face în anumite condiţii, se prelevează probe în anumite condiţii, pentru că zona poate fi contaminată. Un pas greşit şi lucrurile pot căpăta o altă turnură. Ca atare, trebuie să fim foarte atenţi. (..) Sunt unele (gropi – n.r.), de exemplu, în care se putea intra ca să repari, de exemplu, o maşină suspendată, deci sunt destul de adânci”, explicând că ancheta în cazul Caracal este dificilă deoarece este vorba despre o locaţie foarte mare „care trebuie luată la milimetru”.

„Nu cred că se putea mai mult decât atât, mergem pe toate pistele”, a afirmat procurorul şef adjunct al DIICOT.

Casa criminalului este singura gospodărie din zonă care are un gard înalt de aproape 4 metri. Locuinţa are 7 camere, pline cu fiare şi saci întregi cu haine de femeie. Acesta a fost detaliul care i-a marcat pe toți cei care i-au trecut pragul.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net