Imagine duioasă cu fiul lui Dorin Chioțea. Victor se reface după accident: «A venit Moș Nicolae!»

dorin-chiotea-familie.jpg

Dorin Chioțea, soția lui, Carmen, și cei 3 copii
foto: Facebook

Pe 17 noiembrie, jurnalistul Dorin Chioțea își striga neputința și disperarea într-un mesaj pe Facebook, în care anunța că fiul său cel mic a fost rănit în urma unui accident. Au urmat griji și rugăciuni în timpul intervențiilor chirurgicale, în timpul sitalizării micuțului, însă azi vin și veștile bune. De Moș Nicolae, Victor oferă primul zâmbet după nefericitul eveniment pe care l-a tăpit.

"A venit Moș Nicolae! Oricât l-ar țintui la pat ghipsul care-i fixează fracturile de la piciorușe, Victor are zâmbet, energie și se reface pe zi ce trece. Dr Maria Tomițaă, chirurg estetician de exceptie, i-a "șters" multe din rănile de pe corp, restul urmând să dispară în vraja timpului. Dr. Roxana Cozubaș, oftalmolog redutabil, i-a vegheat atent lumina ochilor alături de faimosul clinician Florian Baltă. Dr. Alexandru Ulici, ortoped pediatru celebru, spune că operațiile pentru fracturi vor fi uitate rapid. Patrula Cățelușilor e la datorie, mulțumim Scutecino și Andreea Mff pentru ideea acestui tort. A început bucuria Sărbătorilor!", scris Dorin Chioțea pe Facebook, în dreptul imaginii în care fiul său zâmbește și ține în mânuță un steguleț cu numele lui.

fiu-dorin-chiotea-victor.jpg

Victor este încă țintuit la pat de ghips, dar zâmbește, încântat de surpriza de Moș Nicolae
foto: Facebook / Dorin Chioțea

Dorin Chioțea, jurnalist TVR în echipa matinalului „Cu capu-n zori”, a trăit momente de groază pe 17 noiembrie, când cel mai mic dintre cei 3 copii ai lui, Victor (4 ani), a fost accidentat grav de o mașină. El a descris felul în care s-a produs accidentul. Copilul a ieşit afară din casă după căţel, pe alee, unde a fost lovit de o maşină condusă de o vecină „care nu l-a observat (probabil nimeni nu ar fi putut)”. „Fiul nostru a fost imposibil de reţinut, cu atît mai mult cu cât nu făcea aşa ceva. Cred că a intrat cumva în lateral, pe zona dintre oglindă şi roată (pe maşină nu există nicio urmă de impact), iar izbiturile au fost puternice la contactul cu asfaltul”, a scris Dorin pe Facebook.

Citește și:

Carmen & Dorin Chioţea – „Cu trei copii acasă n-ai timp de nicio criză“

Fiul jurnalistului Dorin Chioțea, operat în urma unui grav accident. ”Este o luptă a medicilor pentru băiețelul nostru cel mic”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1