Ilie Năstase, singura vedetă care apare în noul clip de promovare a României

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase apare în clipul de promovare a Românieifoto: captură video
Ilie Năstase apare în clipul de promovare a Românieifoto: captură video

România este o ţară care are multe atracţii turistice, dar ceea ce îi lipseşte este promovarea. După ce ani la rând am pierdut mii de turişti în favoarea Bulgariei, ţara noastră are, în sfârşit, un clip cu care speră să se facă atractivă pentru cei care ar vrea să o viziteze. Ilie Năstase a acceptat oferta Ministerului Tutismului, fiind protagonistul acestui videoclip.

Am făcut un pas important în turism, după ani în şir în care ţara noastră a stat în umbra vecinilor bulgari. Ministerul Turismului a prezentat, duminică seara, pe Facebook și la Antena 3, videoclipul de promovare a zonelor turistice din România. Nu lipsesc imagini de pe Litoral şi Delta Dunării, principalele atracţii turistice prezentate turişitilor de peste hotare.  

Videoclipul durează trei minute și 33 de secunde, iar în perioada următoare urmează să fie prezentate și versiuni mai scurte, a menționat Bogdan Trif, ministrul Turismului, într-o emisiune la Antena 3. 

„România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an” este sloganul sub care ministerul de resort a publicat videoclipul pe pagina de Facebook.

Videoclipul de promovare a costat 35.000 de euro

Pentru realizarea acestui clip, Ministerul Turismului a investit aproximativ 35.000 de euro. "A fost o licitaţie la care au avut posibilitatea să se înscrie mai multe firme. Preţul a fost reglat de către piaţă", a explicat Bogdan Trif. 

Filmările au durat aproape patru luni. Castelul Bran, Mocăniţa şi Muzeul Tehnicii Populare din Sibiu sunt doar câteva dintre obiectivele care apar în imagini. Ateneul Român, unul dintre obiectivele turistice reprezentative ale Capitalei, este şi locul unde s-au filmat ultimele secvenţe ale clipului oficial de promovare a României. Pe treptele instituţiei, artistul Nicolae Voiculeţ a interpretat o piesă la nai, iar Ilie Năstase a lansat oficial invitaţia străinilor şi anume aceea de a vizita România. Primul număr 1 din istoria tenisiului este de altfel singura vedetă care apare în clip. „Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase.

Pe lângă monumente, videoclipul cuprinde secvențe din cluburi și de la festivalurile de muzică destinate tinerilor.

Citeşte şi:

Ce spune psihologul despre comportamentul lui Ilie Năstase

Ilie Năstase, în instanţă după ce a fost prins băut la volan: «Nu am omorât pe nimeni»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net