Ilie Năstase, singura vedetă care apare în noul clip de promovare a României

ilie_nastase.jpg

ilie nastase clip promovare romania
Ilie Năstase apare în clipul de promovare a României
foto: captură video

România este o ţară care are multe atracţii turistice, dar ceea ce îi lipseşte este promovarea. După ce ani la rând am pierdut mii de turişti în favoarea Bulgariei, ţara noastră are, în sfârşit, un clip cu care speră să se facă atractivă pentru cei care ar vrea să o viziteze. Ilie Năstase a acceptat oferta Ministerului Tutismului, fiind protagonistul acestui videoclip.

Am făcut un pas important în turism, după ani în şir în care ţara noastră a stat în umbra vecinilor bulgari. Ministerul Turismului a prezentat, duminică seara, pe Facebook și la Antena 3, videoclipul de promovare a zonelor turistice din România. Nu lipsesc imagini de pe Litoral şi Delta Dunării, principalele atracţii turistice prezentate turişitilor de peste hotare.  

Videoclipul durează trei minute și 33 de secunde, iar în perioada următoare urmează să fie prezentate și versiuni mai scurte, a menționat Bogdan Trif, ministrul Turismului, într-o emisiune la Antena 3. 

„România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an” este sloganul sub care ministerul de resort a publicat videoclipul pe pagina de Facebook.

Videoclipul de promovare a costat 35.000 de euro

Pentru realizarea acestui clip, Ministerul Turismului a investit aproximativ 35.000 de euro. "A fost o licitaţie la care au avut posibilitatea să se înscrie mai multe firme. Preţul a fost reglat de către piaţă", a explicat Bogdan Trif. 

Filmările au durat aproape patru luni. Castelul Bran, Mocăniţa şi Muzeul Tehnicii Populare din Sibiu sunt doar câteva dintre obiectivele care apar în imagini. Ateneul Român, unul dintre obiectivele turistice reprezentative ale Capitalei, este şi locul unde s-au filmat ultimele secvenţe ale clipului oficial de promovare a României. Pe treptele instituţiei, artistul Nicolae Voiculeţ a interpretat o piesă la nai, iar Ilie Năstase a lansat oficial invitaţia străinilor şi anume aceea de a vizita România. Primul număr 1 din istoria tenisiului este de altfel singura vedetă care apare în clip. „Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase.

Pe lângă monumente, videoclipul cuprinde secvențe din cluburi și de la festivalurile de muzică destinate tinerilor.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce spune psihologul despre comportamentul lui Ilie Năstase

Ilie Năstase, în instanţă după ce a fost prins băut la volan: «Nu am omorât pe nimeni»

Loading...

Citește și

  • Pentru Ilie Năstase și Ioana Simion, viitoarea lui soție, temperaturile puțin mai ridicate din ultimele zile au fost prilej de pornit într-o minivacanță. Cei doi parteneri se bucură de multă relaxare într-o zonă montană autohtonă, simțindu-se ca și când ar fi venit primăvara.

  • Îndrăgostit lulea de Ioana Simion (43 de ani), Ilie Năstase (72 de ani) face pasul cel mare anul acesta. El şi frumoasa constănţeancă au stabilit evenimentul în funcţie de data şi locul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Aşadar, cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe data de 8 august, la malul mării. Şi-au luat deja verighete de firmă!