Idei de afaceri cu investiţii mici. Cum poţi obţine profit fiind propriul tău şef

Ultima actualizare:

    Una dintre ideile de afaceri cu investiţii mici poate fi un magazin onlineFoto: Click!
Una dintre ideile de afaceri cu investiţii mici poate fi un magazin onlineFoto: Click!

Dacă ai ajuns la concluzia că este cel mai bine să munceşti pentru tine, atunci este timpul să demarezi propriul proiect. Click! îţi dă câteva idei de afaceri cu investiţii mici, dar care în timp îţi pot aduce un profit uluitor. Studiile relevă că aproape jumătate dintre români consideră că investiţia în propria idee este printre cele mai avantajoase afaceri.

Cele mai simple proiecte de afaceri în care te poţi lansa sunt pe internet. Cu o sumă minimă de 3.000 de euro, poţi deschide un magazin online. Nu-ţi rămâne decât să analizezi serios ce ai vrea să comercializezi în funcţie de cerere. În plus, ai avantajul că munceşti de acasă, cu minim de efort.

Idei de afaceri cu investiţii mici: Produsele bio sunt la mare căutare

În ultimii ani, românii au început să fie mult mai atenţi la ceea ce pun pe masă şi se află în permanentă căutare de produse tradiţionale. Multă lume vrea să redescopere savoarea reţetelor bunicii şi să aibă siguranţa că ingredientele sunt naturale. Aşadar, cu bani puţini, ai putea demara o afacere. Poţi face dulceţuri, zacuscă, cozonaci, cosmetice bio sau bijuterii hand-made. 

Idei de afaceri cu investiţii mici: Covrigăriile şi restaurantele fast-food frecventate de români

O covrigarie este zilnic asaltată de consumatori şi este, fără doar şi poate, una dintre afacerile care rentează. E adevărat că trebuie să investeşti în jur de 10.000 de euro, însă profitul nu va întârzia să apară. Şi restaurantele micuţe, de stradă, de tipul celor fast-food ar putea fi o afacere profitabilă. Statisticile arată că piaţa este într-o continuă dezvoltare. Românii consumă peste 700.000 de shaorma zilnic.

Idei de afaceri cu investiţii mici: Coafor pentru copii sau salon de înfrumuseţare pentru animale

Tot cu 10.000 de euro poţi porni la drum cu un alt proiect. Înfrumuseţarea canină sau frizeriile pentru copii au devenit locuri din ce în ce mai frecventate. Iubitorii de animale îşi răsfaţă patrupedele la saloane special dedicate acestora, iar părinţii caută confort pentru prichindei atunci când vor să le aranjeze părul.

Idei de afaceri cu investiţii mici: Afaceri cu ciuperci sau goji

Dacă niciuna dintre aceste idei de mai sus nu îţi surâde poţi încerca proiecte în agricultura de nişă. Cultivarea ciupercilor sau a unor fructe exotice, cu preţ piperat pe piaţă, poate fi deosebit de profitabilă. Afaceri cu goji, lavandă, aronia sau cătină albă sunt doar câteva exemple din care poţi scoate bani frumoşi, cu o investiţie de 20.000 de euro.

Dacă excelezi într-un domeniu, ar trebui să nu pierzi oportunitatea de a le împărtăşi şi altora din experienţa ta. Consultanţa este combinaţia ideală între pasiunea pentru un job şi oportunitatea de a face bani povestindu-le oamenilor ceea ce tu ştii deja. Nu e deloc scump să lansezi afacerea, iar veniturile pot completa, în primă fază, salariul de la jobul principal.

Idei de afaceri cu investiţii mici: Programe after-school

Şcolile nu au suficiente spaţii pentru copiii ai căror părinţi au joburi solicitante, iar completarea ofertei de after-school cu o serie de cursuri opţionale, pentru limbi străine, gândire creativă sau practicarea unui sport va da roade cu siguranţă.

Idei de afaceri cu investiţii mici: Confecţionarea de lumânări decorative

De la naştere şi botez, până la cununia religioasă, de la evenimente fericite (Paşte, Crăciun, onomastică), până la momente de relaxare, omul aduce în existenţa sa lumina şi aroma lumânărilor. Producerea de lumânări decorative şi parfumate este o afacere plăcută şi profitabilă, potrivită pentru tine în care nu trebuie să investeşti sume mari. Cu un plan de afaceri de câteva mii de euro, poţi ajunge să derulezi propria afacere.

Idei de afaceri cu investiţii mici: Curăţenie

Multe companii mari preferă să externalizeze serviciile de curăţenie, iar cu câţiva angajaţi de încredere şi o relaţie bună cu patronii unor lanţuri hoteliere sau de clădiri de birouri, afacerea poate fi lansată cu uşurinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net