Iată sârma de 4 cm pe care a înghiţit-o Gabriela Firea!

4_1-3col-180.jpg

Gabriela Firea a suferit deja trei intervenţii chirurgicale şi va mai trece printr-una la sfârşitul lunii iunie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a trecut prin momente dramatice de la începutul acestui an. Ea a suferit, în ultimele luni, trei intervenţii chirurgicale care au culminat cu descoperirea, în colon, a unei bucăţi de sârmă de aproximativ 4 cm lungime. Firea a prezentat fotografii cu obiectul extras de medici.

Acuzată că a inventat totul pentru că este campanie electorală, primarul general al Bucureştiului a prezentat, marţi seara, la România TV, ce au găsit medicii în timpul operaţiilor, informează adevarul.ro. ”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Ar fi culmea să arăt operaţia, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge şi acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informaţii, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aş fi recurs la aşa ceva, dacă nu se spunea că am inventat şi că soţul meu a minţit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit aşa ceva. La sfârşitul lui iunie voi fi iar operată, pentru sudarea colonului.

«Sunt foarte atentă cu ce mănânc şi cum»

4_2-2col-sarma-foto.jpg

Bucăţile de sârmă, filmate de medici după ce le-au scos din colon
foto: captură românia tv

Chimişti şi alţi specialişti mi-au spus că această sârmă putea fi inserată în alimente, în dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simţit la înghiţire, şi se suda în stomac, urmând a produce daune”, a declarat Gabriela Firea.

În urmă cu o săptămână, primarul Capitalei a declarat că nu exclude, în acest caz, o mână criminală, subliniind că, în general, este o persoană foarte atentă cu alimentaţia şi modul în care mănâncă, excluzând astfel posibilitatea să fi înghiţit acea sârmă fără să-şi dea seama. Acest lucru s-ar fi putut totuşi întâmpla, a revenit Firea, doar dacă bucata de sârmă ar fi fost foarte mică la momentul înghiţirii, pentru a se mări ulterior, la contactul cu anumite substanţe din organism. “Eu nu am vorbit patru luni despre această situaţie, bizară de-a dreptul. În organism era de câteva luni. Stările de rău au început în decembrie şi au fost tot felul de intervenţii, tratamente, regim alimentar. Părea că trece, o luam de la capăt şi tot aşa până s-a ajuns la o ocluzie. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om foarte precaut. Poate că vom rămâne cu această întrebare: dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”.

Loading...