I-a ciopârțit testiculele în toiul nopții. Bărbatul a murit în chinuri groaznice

botosani-a_cipartit_testiculele.jpg

Un bărbat a murit în chinuri groaznice după ce soţia i-a ciopârţit testiculele, în miezul nopţii
Un bărbat a murit în chinuri groaznice după ce soţia i-a ciopârţit testiculele, în miezul nopţii
FOTO: adevarul.ro

Crimă cumplită în nordul Moldovei. Un bărbat a murit în chinuri groaznice după ce soţia i-a ciopârţit testiculele, în miezul nopţii. Femeia a fost reținută de polițiști.

O botoşăneancă şi-a omorât bărbatul înfingându-i un cuţit în zona organelor genitale, scrie adevarul.ro. Bărbatul a decedat din cauza pierderii masive de sânge. Femeia a fost reţinută de poliţişti.

I-a ciopârțit testiculele în toiul nopții

În noaptea de miercuri spre joi (5/6 iunie), în satul Stroieşti din judeţul Botoşani, a avut loc o crimă îngrozitoare. O femeie de 45 de ani şi-a înjunghiat soţul. În urma rănilor provocate bărbatul a murit până la sosirea ambulanţei.

Crima a avut loc noaptea, în casa în care cei doi soţi locuiau. Bărbatul avea 49 de ani.  La un moment dat, în timpul nopţii, fără să se ştie cu exactitate de ce, botoşăneanca i-a înfipt, de mai multe, soţului, un cuţit în organele genitale.

În aceeaşi locuinţă mai stătea şi un unchi de-al botoşăneanului, potrivit adevarul.ro. Acesta ar fi auzit strigăte în miezul nopţii şi când a intrat în camera unde stăteau cei doi soţi, l-a văzut pe bărbatul de 49 de ani zăcând cu faţa în jos, pe podea, într-o baltă de sânge.

A chemat ambulanţa, dar până la venirea echipajului, bărbatul a murit din cauza pierderii sângelui. Medicii spun că femeia i-a nimerit şi artera femurală. Poliţiştii au reţinut-o pe femeie, fiind principalul suspect în comiterea crimei.

Citește și:

A fost acuzat că a violat o fată de 17 ani, dar poate să părăsească arestul la domiciliu. Cum este posibil

Înjunghiat în picior de mama iubitei sale

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1