I-au cumpărat profei un vibrator și a luat nota 7 la Purtare

Ultima actualizare:

    Un elev din clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii s-a gândit că face o glumă bună și i-a cumpărat profei de Română un vibratorFOTO: Click!
Un elev din clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii s-a gândit că face o glumă bună și i-a cumpărat profei de Română un vibratorFOTO: Click!

Mai are puțin și dă examenul de Bac, dar a dat-o în bară. Un elev din clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii s-a gândit că face o glumă bună și i-a cumpărat profei de Română un vibrator. S-a ales cu nota 7 la Purtare.

Cazul unei profesoare care a primit cadou jucării sexuale din partea unui elev este anchetat de poliție, scrie stiridecluj.ro. 

Elevul de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii a comandat pentru profesoara de Limba română mai multe obiecte sexuale, printre care și un vibrator. La comandă au asistat și alți patru elevi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Cluj, Amalia Gurzău, a declarat că elevul care a făcut cadourile s-a ales cu nota scăzută la Purtare.

”Comisia de verificare constituită la nivelul Liceului Teoretic ”Pavel Dan” din  Câmpia Turzii a finalizat ancheta internă în cazul profesoarei de Limba şi literatura română, care a reclamat că a fost hărţuită, şi a aplicat mai multe sancţiuni în conformitate cu faptele constatate şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ. Astfel, în raportul comisiei se arată că a fost aplicată o mustrare scrisă însoţită de scăderea notei la Purtare la 7 pentru unul dintre elevii de clasa XII-a. Acestuia i s-a reţinut comportamentul jignitor la adresa profesoarei respective şi încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare prevăzute de statutul elevului şi regulamentelor şcolare”, a spus Alina Gurzău, conform Mediafax.

Potrivit acesteia, un alt elev de clasa a XII-a, care a asista în momentul comenzilor făcute de Internet, a primit tot mustrare scrisă şi nota 8 la purtare, iar alţi trei colegi, care au divulgat informaţii pe Internet, au fost sancţionaţi cu observaţie individuală pentru folosirea telefonului mobil în timpul orelor de curs, scrie stiridecluj.ro.

Poliția face o anchetă paralelă, după ce profesoara s-a plâns că este hărțuită sexual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net