Guvernul generalului Ciucă, împotmolit pe toate fronturile

nicolae-ciuca-id182533_inquam_photos_ilona_andrei.jpg

Nicolae Ciucă încearcă, deocamdată zadarnic, să construiască un Executiv
Foto: inquam photos

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Criza politică pare fără sfârşit! Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a discutat ieri după-amiază, la sediul de pe Aleea Modrogan din Capitală, cu prim-vicepreşedinţii partidului despre mandatul lui Nicolae Ciucă, premierul desemnat. Florin Cîţu nu renunţă, se pare, la varianta unui guvern minoritar PNL-UDMR şi insistă pentru un armistiţiu politic pe o perioadă de câteva luni.

De partea cealaltă, generalul Nicolae Ciucă a primit undă verde de la Cotroceni, luni seară, pentru a negocia o majoritate stabilă atât cu USR, cât şi cu PSD, susţin surse politice pentru hotnews.ro. În acest moment, negocierile cu USR, PSD şi UDMR ar fi blocate.

Tot ieri, liderii PSD au discutat, într-o şedinţă restrânsă, variantele de lucru în actuala criză politică, arată digi24.ro. Potrivit unor surse participante la şedinţă, preşedintele PSD le-a prezentat cele trei variante pe care le are partidul: intrarea la guvernare, susţinerea unui guvern minoritar PNL-UDMR sau „opoziţie totală”. 

Pentru susţinerea unui guvern minoritar, aleşii PSD au cerut conducerii să primească garanţii că vor obţine fonduri de la Guvern. La ultima alocare de bani din fondul de rezervă al premierului, PSD a primit doar 15% din suma totală de un miliard de lei, distribuită autorităţilor locale.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5