Gripa 2019. Numărul deceselor a crescut la 135. O tânără de 26 de ani a murit luni

Ultima actualizare:

    Gripa a făcut ravagii la începutul anului 2019. Numărul total al deceselor înregistrate ajungând la 135FOTO: adevarul.ro
Gripa a făcut ravagii la începutul anului 2019. Numărul total al deceselor înregistrate ajungând la 135FOTO: adevarul.ro

S-a ajuns la 135 de morți din cauza gripei, după ce Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunțat că două femei și doi bărbați din județele Giurgiu, Mureș, Sibiu și Brăila s-au adăugat bilanțului deja mai mult decât îngrijorător.

Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 26 de ani, din judeţul Giurgiu, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, a murit luni, 18 februarie. Ea nu era cunoscută cu alte afecţiuni, însă nu era nici vaccinată anti-gripal.

Totodată, un bărbat de 87 de ani, din judeţul Mureş, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal, a murit duminică, 17 februarie, anunță news.ro.

O altă femeie, de 50 de ani, din judeţul Sibiu, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinată anti-gripal, a murit în 16 februarie.

Un alt deces cauzat de gripă a fost confirmat la un bărbat de 50 de ani, din judeţul Brăila, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Acesta avea condiţii medicale preexistente, dar nu era vaccinat anti-gripal, şi a murit în 12 februarie.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net