Gigi Becali îl pune la zid pe polițistul-pedofil: «E posedat»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali îl trimite la biserică pe pedofil
Gigi Becali îl trimite la biserică pe pedofil

Cazul polițistului-pedofil a dezgustat o țară întreagă. După ce a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei și a fost prins trei zile mai târziu, s-a dovedit că făptașul este un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei și, mai mult decât atât, un om cu antecedente.

România este în stare de șoc, iar printre cei care au luat atitudine se află și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a declarat la Wowbiz că bărbatul este posedat și că a fost mânat de demoni să comită actele atroce, dar și că salvarea lui se poate realiza doar prin rugăciune.

"Acești oameni au demoni. Altfel nu îmi explic. Demonul îl pune să facă asta. Nu te pune demonul? Cum să ai asemenea pofte dacă nu îți spune demonul. Se poate vindeca. În primul rând, trebuie să vrei, să ai voință, iar harul lui Dumnezeu lucrează în oricine. Hristos a venit pe pământ pentru păcătoși, nu pentru sfinți. Dacă nu ai pocăință și mărturisire, nu ai cum să te vindeci de boala asta. Asta e o boală, e posedat de demon. Acești demoni pot fi anulați și alungați numai cu rugăciuni multe, rugăciunile Sfantului Vasile cel Mare", a spus Gigi Becali la Wowbiz.

Eugen Stan (47 de ani) este agent la Brigada de Poliție Rutieră (BPR) din Capitală, fiind suspecat și pentru alte cazuri de pedofilie. Probele rezultate în urma analizelor arată că este autorul unui viol asupra unei minore, produs în urmă cu șase ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net