Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, arestat pentru 30 de zile

criminal_onesti_jpg.jpg

Criminalul de la Onești va fi mutat la un spital penitenciar
Gheorghe Moroșan poate discuta cu anchetatorii dar până acum a refuzat să vorbească
Citeste tot despre: 

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din orașul băcăuan Oneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă și a fost luată de Tribunalul Bacău.

Reprezentanţii Tribunalului Bacău au precizat, luni, pentru News.ro, că instanţa a admis cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori. Tribunalul a mai hotărât să dispună emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Cum s-au petrecut crimele de la Onești care au șocat România

Crimele au avut loc pe 1 martie și au șocat o țară întreagă. Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat. Agresorul a ajuns şi el la spital cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen. A fost operat și potrivit unor surse din Spitalul de Urtgență din Bacău nu se poate ridica singur în picioare. În urma incidentului, conducerile Poliției Bacău și Poliției Onești au fost schimbate.

 

Citiți și

4 întrebări despre crima dublă de la Oneşti. Cum a putut un om de 68 de ani să imobilizeze doi tineri?

Psiholog, despre dubla crimă din Onești: „Nu stai 5 ore ca să auzi un monolog, Intri pe geam, spargi ușa”

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Grozăvia petrecută luni, 1 martie, în localitatea Onești (Bacău), a șocat o țară întreagă. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a sechestrat, înjunghiat și ucis doi muncitori, care renovau apartamentul din care agresorul fusese evacuat. Acesta din urmă a ajuns și el la spital, soția lui a fost reținută pentru complicitate, iar fiica bărbatului, stabilită în Germania, susține că tragedia putea fi evitată.

  • Silviu Iştoan şi Dan Patatu sunt cei doi muncitori uciși cu sânge rece în apartamentul din Onești

    Tragedia de la Onești s-a consumat în șase ore! Filmul evenimentului arată că bărbatul a sunat la 112 la ora 11.57.58, unde a anunțat că are doi ostatici și că-i omoară. Dacă primele echipaje au sosit repede, negociatorul și-a făcut apariția după două ore. În condițiile în care Gheorghe Moroșan urla și amenința că le ia viața muncitorilor aflați în apartament. Mascaţii au intervenit când cei doi ostatici fuseseră deja înjunghiaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1