Gălățean reţinut după ce a fost prins la volan cu alcoolemie de 4,15 g/litru. Ducea ţigări de contrabandă

Ultima actualizare:

    Gălățean reţinut după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie record
Gălățean reţinut după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie record

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie record - 4,15 grame/litru alcool pur în sânge. În plus, bărbatul avea permisul anulat, în maşină transporta ţigări de contrabandă şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, bărbatul de 35 de ani din localitatea Drăguşeni a fost văzut de poliţişti în timp ce conducea pe DJ 242, în localitatea Vîrlezi. Din cauza vitezei, poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă şoferul nu a oprit.

El a fost urmărit de echipaje de poliţie circa 20 de kilometri, oamenii legii reuşind să-l oprească după ce i-au blocat maşin, pe DJ 251A, în zona Drăguşeni.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, prezentând valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că el are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii au găsit în portbagajul maşinii 171 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Şoferul avea o alcoolemie de 4,15 g/l alcool pur în sânge. Potrivit poliţiştilor din Galaţi, valoarea descoperită la bărbatul de 35 de ani este una record, cea mai mare din ultimii ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru contrabandă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi l-au reţinut pe gălăţean pentru 24 de ore. Marţi, bărbatul de 35 de ani va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net