Gabriela Firea și soțul ei se întrec în salarii! Cine aduce mai mulți bani în casă

Ultima actualizare:

    Cine are salariul mai mare, Gabriela Firea sau Pandele?Foto: arhivă personală
Cine are salariul mai mare, Gabriela Firea sau Pandele?Foto: arhivă personală

Am putea spune că e o adevărată competiție între Gabriela Firea și Florentin Pandele când vine vorba de salarii. Amândoi primari, Firea și Pandele nu duc deloc lipsă de resurse bănești, dar cât câștigă fiecare mai exact?

Conform Știrile Kanal D, Florentin Pandele a obținut în 2016, 48.077 lei din indemnizația de primar al comunei Voluntari (Ilfov), în timp ce soția lui, Gabriela Firea, a încasat 39.251 lei, în cadrul aceluiași an, după ce a devenit primar al Capitalei. Totuși, Pandele nu a obținut un venit mai mare decât Firea pentru că are salariul mai mare, ci pentru în acel an, fosta jurnalistă de la Antena 3 câștigase alegerile locale abia la jumătatea lui 2016.

Pandele se află la al cincilea mandat de primar al Voluntariului. Prima dată când a câștigat alegerile a fost în anul 2000, când avea 39 de ani. edilul este în fruntea comunei de 17 ani și nu sunt semne că ar avea de gând să lase locul altcuiva. În aprilie 2016 a candidat ca independent, pentru a nu influența cariera politică a soției, care participase la scrutin din partea PSD, amintește sursa citată. Ultima dată, a câștigat alegerile cu 67% din voturi.

În iunie 2016, Firea a câștigat alegerile cu 43% din voturi, când fusese deja aleasă și ca senator PSD. Din acest motiv, potrivit declarației sale de avere, în 2016 a mai primit și o indemnizație de parlamentar de 38.743 lei. După ce alianța PSD-ALDE a câștigat alegerile parlamentare și au format apoi Guvernul, salariul Gabrielei Firea a devenit aproape la fel de mare ca al unui ministru, adică de aproximativ 2.500 de euro pe lună (11.500 lei).

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net