Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională, la întâlnirea cu Simona Halep

simona_halep_gabriela_firea.jpg

simona halep gabriela firea arena nationala
Gabriela Firea a fost huiduită la evenimentul de pe Arena Națională
Foto: captură DIGI24

Simona Halep a avut parte de o primire de mare campioană la București, după ce s-a întors în țară cu trofeul de la Roland Garros. Jucătoarea de tenis a trăit o zi plină de emoții.

Luni, 11 iunie, după ora 16, Simona Halep a aterizat pe Aeroportul Otopeni, unde a dat primele declarații pe pământ românesc, după marea victorie de la Paris. După câteva ore în prezența celor dragi, tenismena a fost așteptată și aclamată de aproximativ 20.000 de oameni, pe Arena Națională. Emoționată și cu lacrimi în ochi, Simona le-a mulțumit românilor pentru sprijin și pentru dragoste.

Cea care a prezentat-o pe Halep a fost Gabriela Firea, primarul Capitalei. Dacă Simona a fost ovaționată continuu, Firea a fost huiduită cât și-a ținut scurtul discurs, în rimpul căruia i-a înmânat sportivei cheia orașului. Aceasta a plecat de pe stadion, pentru a stopa huiduielile.

"Bine ai venit, Simona. Nu pot decât să-mi exprim satisfacție pentru că ai venit în țară. Te rog să primești cheia orașului București. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut", a spus primarul Capitalei.

 

loading...
Loading...

Citește și