Gabriela Firea, declarații după primele rezultate ale alegerilor locale: „Spre dimineață vom ști rezultatul real”

firea.png

Gabriela Firea, primele declarații după rezultatele alegerilor locale
Foto: Captură Video

Gabriela Firea susține că se declară convinsă că majoritatea bucureștenilor i-au dat un vot de încredere și că abia mâine dimineață se vor afla rezultatele finale ale alegerilor locale, chiar dacă momentan cifrele arată că Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei.

„Cu puțin timp în urmă s-au închis secțiile de vot, începe numărătoarea. Dimineaţă vom şti exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puţin aşa s-a întâmplat în Bucureşti acum 4 ani. (...)

Prin urmare, orice cifră care se anunţă în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit-poll-uri, nu au cum să fie cele oficiale. Sunt cifre rezultate ale unor sondaje de opinie. Bineînţeles, le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem în această seară deja învinşi şi învingători", a susținut Gabriela Firea.

Gabriela Firea, primele declarații după rezultatele alegerilor locale

De asemenea, ea a acuzat o campanie electorală „urâtă și degradantă făcută de candidatul dreptei aproape unite” și „manipularea” făcută de partidele de dreapta în legătură cu Centura Capitalei, apa caldă sau poluarea: „Manipulări grosiere care vor fi decontate de ceio care nu au dorit să discutăm despre București, ci m-au asociat cu 10 august, cu care nu am avut nicio treabă, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase și cu Liviu Dragnea”.
Firea a mai spus că va susține o declarație de presă luni dimineață, după anunțarea rezultatelor oficiale ale aalegerilor din Capitală.
Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a obținut 47,2% din voturi la alegerile ​​locale de duminică, în timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39% din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anunțate la ora 21.00 pentru ora 19.30.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1