Furtunile din România, provocate de ruși! Ioan Mircea Pașcu: „Pe toate stadioanele de la ei este soare”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioan Mircea Pașcu, fostul ministru al Apărării, a avansat o explicație surprinzătoare, dând vina pe ruși pentru indundațiile cu care o bună parte din zonele României se confruntă în aceste zile. În spatele ploilor abundente din ultimele zile care s-au abătut asupra țării noastre ar fi, în opinia vicepreședintelui Parlamentului European, mâna Kremlinului.

”A observat cineva că, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, ma refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua săptămâni - și vor urma încă doua, până la sfârșitul Cupei - Rusia se afla încontinuu într-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zonă de presiune joasa”, scrie europarlamentarul. Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale”, adaugă, evident ironic, Ioan Mircea Pașcu.

simeon stalpnicul png

Ipoteza lui Pașcu a fost susținută și de cosmonautul Dumitru Prunariu, care i-a răspuns pe Facebook fostului ministru al Apărării. „Ce frumos si nevinovat gandesti Puiu draga. Imi amintesc cand la Moscova in 1980 a fost Olimpiada si era o vreme ploioasa, cu jumatate de ora inainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a facut senin si asa a tinut pana dupa terminarea ceremoniei. Eram acolo in pregatire pentru zborul cosmic. Rusii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net