FOTO Miliardarul Nicorescu şi-a scos bolizii de lux la benzinărie

Citeste tot despre: 

Cine-i cel mai tare din parcare? Dan Nicorescu. El a ieşit, zilele trecute, la plimbare cu două dintre maşinile pe care le deţine şi care împreună valorează circa 800.000 de euro.

Miliardarul Dan Nicorescu e cunoscut pentru maşinile sale luxoase şi scumpe pe care şi le etalează de câte ori are ocazia. Niciodată, însă, nu a fost văzut cu două deodată. Până acum! Fotoreporterii Click! l-au surprins, luni, la o benzinărie de pe Calea Dorobanţi, în timp ce îşi alimenta nu unul, ci doi dintre bolizi. Este vorba despre un Lamborghini Aventador, şi un Rolls Royce, ambele în valoare totală de circa 800.000 de euro.

CLIIMA20130226_0089_1.jpg

După ce şi-a parcat maşina (Lamborghini Aventador), Nicorescu a început să vorbească la telefon. La volanul Rolls Royce-ului se afla şoferul miliardarului

După ce şi-a parcat Lamborghini-ul în dreptul pompei de benzină, omul de afaceri a coborât din maşină şi a început să vorbească la telefon. În acest timp, la pompa alăturată, a parcat şi şoferul său care se afla la volanul Rolls Royce-ului deţinut de Nicorescu, reuşind, astfel, să atragă toate privirile celor din jur.

În afară de cele două bijuterii, în garajul lui Nicorescu mai stau parcate şi alte maşini de lux, cum ar fi un Bentley Continental GT, mai multe automobile Mercedes, dar şi un Bentley GTC. Valoarea parcului său auto este de circa 1,5 milioane de euro.

Click! Spune

Dan Nicorescu (45 de ani) este unul dintre cei mai controversaţi miliardari români. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar avea o avere de circa un miliard de euro. Fost acţionar la Banca Românească, Nicorescu face în special afaceri cu fier vechi. Afaceristul are o vilă luxoasă pe Şoseaua Nordului, în Capitală.

CLIIMA20130226_0090_1.jpg

După ce şi-a parcat maşina (Lamborghini Aventador), Nicorescu a început să vorbească la telefon. La volanul Rolls Royce-ului se afla şoferul miliardarului

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1